Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje se vise nezna ko koga hebeci ,sprijeda il sa zada!!😂😂🤣 De bolan ne birate gradonacenika Pekinga!!
Zalihići su poznata narkomanska familija. Sanel Zalihić je bio registrovani heroinski ovisnik u Mostaru. Adem Zalihić (direktor hitne u Sarajevu) je registrovani narkoman u Njemačkoj koji je pobjegao na početku rata. Ovaj mali Arman Zalihić bi prodao i državu i vjeru za lični interes. Nek narod vidi kakvi su Zalihići!
Nasa Stranka je izdajnicka stranka u sluzbi velikosrpske i velikohrvatske politike, po potrebi. Nakon ove izdaje, koju je naporavila Nasa Stranka, prvo kandidovanjem Boske Cavar, za koju je glasalo 95% probosanski orijentisanih glasaca, a koja rece da u Mostaru nema nista probosansko, i koja ce glasove Bosnjaka odnijeti Draganu Covicu, a sada i odbijanjem bilo kakve saradnje probosanskih stranaka. Nakon ove izdaje, vojvoda Pedja Kojovic moze komotno da stavi kljuc u bravu u svoju stranku.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Ha ha... Bravo analitičari... Samo vas jebe Boška... Imate 18... Ali u kurcu
95% Bošnjaka je za građansku BiH. To bi trebala biti budućnost. To je u nekoliko navrata izjavio i Bakir. Međutim, ne pitaju se samo Bošnjaci. Odmah bi to za ove druge bila islamska džamahirija. Hajde neka SDP i NS probaju malo s tom građanskom BiH u Srpskoj republici i u kantonima s hrvatskom većinom. Tamo ih nigdje nema. Ovi bh. blokatori to znaju. Ubačeni kao kukvičija jaja u bošnjački korpus s ciljem slabljenja i podjele BiH. I predstava u Mostaru igra se s tim ciljem.
DALI ĆE MOJ BOŠNJO IKAD SHVATIT DA IH JE ALIJA PRODO DAVNE 92 SVE DO IVAN SEDLA-SAMO NAROD JE IPAK NEKAKO OPSTAO
NAJBOLJE DA IZABERU PRALJKA -NEĆE MOĆ KRAST
Da sam na mjestu Inzka, poništio bi i trajno zabranio izbore u Mostaru. Mostarci nemaju grama mozga.
Hahahahahha .. kaze lik u Hdz umiru od smijeha ... ne mogu se nacuditi budalama.. oni su vec zacesljali svog kandidata i rijesili neke rucice u toj probosan.koalciji ..levati
A pitali se iko šta će biti poslije kad za sve ostalo treba 2/3glasova ,biće sve blokirano ko i u federaci. Sda hoce nazor podršku a poslije Mostar popusio.
I dušu vragu...
Nikada nisam bio za SDA niti sam glasao i za jednog od njihovih kandidata. Ovoga puta JESAM za SDA.
Ja glupe igre
Ljudi moji, mene ne zanima kako ce se buduci gradonacelnik Mostara zvati i iz koje ce partije biti! Moj interes je kad dodjem u Mostar da vidim preporodjen grad u kojem je zivotni standard na visokom nivou. Takvog ce gradonacelnika birati i na sljedecim izborima jer narod ipak nije stoka kakvim ga ovi politicari smatraju!
Čudna jada od Mostara grada....sve od lani , pa evo do sada....
Nadam se pobjedi nad anticivilizacijskim snagama HDZ-a. Ali obzirom na ovo, ovo je sukob anticivilizacije i jednostavne neciviliziranosti.
ne pristajati na uvjete SDA!
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 sutra ocekujemo izjave sda jazavaca u smislu "izdaja Bosnjaka", "predaja Mostara u ruke hdz-a" itd.... odlican scenario od sda, kao i prije 12 godina... Jasmila snimi film prema njihovom scenariju, Oscar zagarantovan
SDA to samo javno najavljuje da se pokaže kao oni nešto poduzimaju. Ustvari mogli su se sa Blokom dogovoriti pa nas sve da iznenade. Ali nisu. Zato ovo preko mikrofona sve jalavo.