Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo naivni mogu pomislit da su oni u ratu , to je koalicija koja najduze traje, to su braca !!!
I kazu na anketi da je Kordic dobar gradonacelnik. Fuj, ujo pravi
fašissti pokazuju pravo lice
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sattlera treba protjerati. Može i u Bleiburg.
I kazu na anketi da je Kordic dobar gradonacelnik. Fuj, ujo pravi
ev prilike da ulete trojanski konji naša stranka nip i sdp
Bosna I Hercegovina! Svi ostali nek puše!!!! Čaša je prolivena!!!
Da li je mnogima sad jasno za sto se zalazu ove 3 bratske stranke sda,hdz i snsd da time guraju narod jos vise u tlacenje i ropstvo ili torove..jer zasto bih ja kao Musliman/Bosnjak se družio i imao dobre i prijateljske odnose sa Hrvatima i Srbima ,jer onda ce se narod početi zblizavati i družiti a to po njih i njihov opstanak na vlasti nije dobro.
Srbi se bahate i pljuju od starta, covjek zna na cemu je sa njima. Al ove hinje, sto kroz osmijeh te grle a noz u ledja zavaljuju su gori 10 puta. Nema gore sorte ljudi !!!!
Legitimni Jopet zajebavaju😁
Nelsonu i Sattleru jako bitno da im se uruči to priznanje isto kao i Orhanu Pamuku iz Sarajeva. De ne sramotite se seljaci. Čuj počasni gradjanin hahaha
Ebel ko śta ovih dana?
gledaj ovog kordića.samo mu još šeširić i pravi kotlar.
Hebo vam Dodik sve
Kjafiri pa sve kontra rade!! Allah vas unistio ako bog da pa nikad mira imali!!
Ja sam im se nabrojao : kako ste njih dvojicu zvali,a mene niste. Rekoše izvini, ne sikiraj se, sad ćemo naći način da i njih zajebemo. Izvini još jednom, molim te.
Htjeli ste mostarizaciju Travnika,dobili ste travnikizaciju Mostara.Ako budete dobri,poslat ćemo vam vašeg člana predsjedništva da to dole riješi na brzinu.
Zašto rat sa HDZom. To SDA više ne zna kuda ili šta. Prema repubici Srpskoj je sve zatvoreno a i prema Srbiji. SAD i EU su donijele zakon o negiranju da prekinu SDA simpatije sa Srbijom. Zašto se Bakir ne javlja više. Zato što stoji pod velikim pritiskom. Što veći pritisak na RS, to veći na SDA. Jedino HDZ nema pritisak jer su njihovi predani saveznici.
Ovi minusi iz migracije koji se ne žele vratiti nisu dovoljno informisani. Pitajte Senada Hadzifejzovica za tajnu ljubav SDA i Beograda. Nema danas tajni više, osim ako ne živite u inostranstvu
OVo je vrlo bitno pitanje za sve Mostarce. Evo svi polemišemo o tome treba li ili ne treba. Kako god da se riješi, biće to sigurno zbog bas.
eto Amerikanci vi dali Palmera da lobira za izborni zakon a hrvati osramotiše sebe i poniziše američkog ambasadora.
Cuj sukob. Ko jos vjeruje u to. Ajmo Klix malo klikere upali il se ne pravite ludi.