Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi iz SDA samo populističkim stvarima se bave, a znaju da i kad bi se himna izglasala. Jedni bi pjevali Jedna si jedina, drugi i treći je ne bi ni pjevali. Tako da, haram bilo pare koje primaš Mehmedoviću. Bavi se bitnijim pitanjima.
@registrant postoje više i manje prioritetna pitanja drug
Himna bi trebala biti sirena za opstu opasnost
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Idioti vi morate prvo melodiju promijeniti jer je plagijat iz serije House of animals, a nakon toga raditi tekst. Pa ovo je ponizavanje svih naroda u BiH.
@fbUser1607872328 I grb i zastava je plagijat varte baterije i hriscanskih ljiljana
Nista ne dirati..ova se zviždi..dodati joj samo gluvo glamocko
Jedna si jedina je himna koja nikoga ne vrijeđa i ne znam zašto su nam je uzeli. I zamolio bih ove što im je smetala ova himna, da objasne šta u njoj vrijeđa i koga?
Neće smrdi himnu jer im je to sanu tako odredio!
Umjesto da se je Bosna vratila i pripojila Hrvatskoj devedesetih, Bošnje su dobili lošu kopiju zastave Europske Unije i himnu bez riječi. Toliko o tome, svaka druga riječ je više suvišna.
Dajte mi melodiju,ja ću vam napisati tekst...Ima da valja i za B i za S i za H komponentu!Ako Sejdić i Jakob Finci žele, moguć je i upgrade komponente R i J.Po želji naručitelja, ugradnju agnostičke i LGBT zajednice radim po najnovijim algoritmima!
Na ovom klixu bivsi sarajevo x vise iz tzv rs komentarisu, jade valjda nemaju ni portala, a himna se mora imati pa nek crknu dusmani
BRAVO. HIMNA VAZNIJA OD VAKCINE.AKO JE DOSAD NISMO IMALI NABI JE. I NETREBA NAM. IONAKO CE USKORO EGZODUS BOSANACA KA EVROPI DA NASTUPI.
Ovo je naša realnost, da je BiH postala taoc RS-a koji državu ne želi a istovremeno odlučuje o njoj. I evo nas u situaciji da državu i njene institucije formiraju oni čiji je sav angažman upravo rušenje države i onemogućavanje rada institucija. Istovremeno su u RS- u izgrađene sve paralelne institucije a zakoni koju se usvajaju tretiraju Federaciju kao drugu zemlju.
@Ciudadano Tako ste i vi mogli ziveti u jugoslaviji samo 100 puta bolje
Nikada nece srbi i hrvati pristati na nasu himnu, znamo mi vrlo dobro kakvi su oni... Zato Bosnjaci moji pamet u glavu, imamo drzavu i identitet, ne moze se niko vise izivljavati na nama. Srbi su klali i ljude bayonetima ubadali, pa ih bacali u rijeke. Palili pune kuce Bosnjackih civila, silovali i mnoge druge grozote radili. Nikad vise necete to moci sto ste cinili posljednjih 300 godina i napravili stotine genocida, a mi cemo pjevati: Jedna si jedina Republika Bosna i Hercegovina!!!!!
"jedna si jedina"
Pokretati inicijativu pred zlom koje je dobilo mogućnost da iznutra ruši državu je apsurd! Šta hoćete da dokaže? Da nam još jednom pokažete ko je to zlo? Znamo mi to odavno!
Jedna si jedina moja domovina!!!
a kad je ganjati 'incijativu' da se nabavi JEDNA VAKCINA da se spasi JEDAN LJUDSKI ZIVOT pa bilo da je bosnjacki, hrvatski ili srpski,..nidje nikoga u tom Sranjejevu. Spocitavaju se vazda populisticki i oplakuju KO FOL MRTVI, iz cijih se kostiju cijedi i VLAST I LOVA. Ko hebe zive
Kakav arogantan tekst u novinama i kakav lelemud predlaže na bezobrazan način da unaprijed osudi.
Kakva entitetska većina, Hare Lepi je rekao da je srušio aprilski paket da spriječi entitetsko glasanje?!