Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je za da smijenimo Dodika, Komšiča i Džaferovića i izaberemo Dudu Balje za kolektivnog predsjednika države.
@APOLONE SVI SMO ZA TAJ PRIJEDLOG, GARANT BI NAM BILO BOLJE.
@APOLONE svi šute i svi se slažu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jedino dobro iz ovog sastanka je to što bijes u narodu samo jača. Kad to jednom pukne , a brzo će, Čaušesku će iz groba vikat , "Dobro sam još ja i prošo."
Bas me cudi
Nedaj bože da u Bih ima stanovnika ko jedan grad London duplo više nego mi ,pazi grad a ne država .Kako li bi se tek onda dogovorili.
oni tamo jedu one telece kotlete za 3km ,piju kafu od 0,50 km, uzimaju plate 5,6 ljami,sjednu jednom u nekoliko, par sati da se najedu i napiju ,ispricaju koji vic i onda izadju u javnost ,kaze Bake: teska je situacija mi bosnjoooci....onda Milorad nesto slicno,sve se fino narodu iz dzepa naplati,tako vec nekih 25 godina....ovce su za sisanje ,oni dobro naostrili makaze i bez prestanka....BOSNO I HERCEGOVINO PROBUDITE SE VISE ,NECE NACIONALIZAM FRIZIDER NAPUNITI NITI RATU ZA KREDIT PLATITI...
Ne žuri vam se mi smo jedna od najbogatijih zemalja na svijetu
Prvo MAP pa Vijeće ministara ,po cijenu da se nikad nova vlast ne oformi.
Prodajem drva
Vidi se oni se baš nasekirali sto je NEUSPJESAN 😱😱😱😱
A baš su i tražili rješenje hahha... To se pozeljeli vidjeti da skontaju šta sljedeće da bace narodu da se svađa, jbe se njima za nas.
Pa u braku ako jedno više želi od drugog da zajednica opstane, onda on više i popušta i pruža ovom drugom veći komoditet i perspektivu kako bi ga zadržao u zajednici. Samo kod nas je obrnuto, onaj koji silno želi brak kakav god on bio, nameće ostalima svoje vizije i ciljeve koje oni ne žele.
Na vlasti su ionako
Hahahahahahha
Bake i Mile naj bolje da odu negdje na azil van BiH to bi bilo parexelanss
nije vama ni jednom u interesu da BIH ide u NATO,dodik zateze i ceka da ga mole a zna da je srbima u BIH jedini spas NATO,tebi se valja pravdat za rusko kineske investicije u elektroprivredu,telecom i sve vise priklanjanj istoku,zato bi ja vas dvojicu,covica i incka odmah u hapsanu
Koga je to briga šta oni msle,nismo djeca u osnovnoj školi,zatjerat u pm.
Hahaha.. a Saldo ne trpi. Udri multietnicke ovce po ušima.