Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naucile komunjare na diktaturu i ugnjetavanje ko u titinom vaktu pa kontaju moze i sada to proci
Ove iz SDP-a treba sve pozatvarati i kljuceve baciti. Ti hajvani obraza nemaju. Jednom se docepali vlasti i misle za sva vremena.
PUSTITE VI DRUGE LJUDE, GLEDAJTE SEBE I RADITE NA SEBI, SVE DOK SE SVAKO BUDE MJESAO U POLITIKU I U SVE MOGUCE NIKAD NECEMO NAPREDOVATI, OD KRITIKA NIKOME NIJE DOBRO, UCITE I POSVETITE SE SEBI, JER SIGURNO SE I IZA VASIH VRATA KRIJE BRDO PROBLEMA KAO I IZA SVACIJIH !
To nije krivično djelo,on je razvalio vrata svog kabineta,a krivično djelo je sakriti ključeve ....
Kako je moguće da niko u Općini nema ključa od tog kabineta osim Surija?! Smiješno!!! Ovo je samo da bi se skrenula pažnja prvog dana odmah :)))
@granicar Sve ovo sto sam rekao drug moj je istina, jer znam covjeka tj. ovog novog nacelnika...a za ovog SDP-ovog..apsolutno ti sve vjerujem. Poenta price je da se kod nas kokuzi bave politikom, a neuki i kokuzi vjerom i religijom..
@aa ...znači, komšo je dobio 300.000 glasova od alijinih srba i udbaša :)
Koliko sam čuo raniji je bio bravar po zanimanju, pa konta svak zna otvoriti vrata. A usput lično sam se uvjerio u narcisoidnost, dijelio kesice šećera, s jedne strane Tito, a s druge on. Ko biva umro je Napoleon, a i ja se ne sojećam baš najbolje. Nosi na duši smrt bivšeg ministra svog sugrađanina, pa što je radio drugima neka i njega stigne.
jedan covjek pedeset razlicitih nickova i dnevnica od SDP-a 5 KM :) al dzaba komunjrama. i prije izbora su placali oglase i komentare i sta bi - bacene pare. nisu bosnjaci glupi. a za SDP glasaju samo srbi u federaciji i stare penzionerske prdonje UDBA-si. mladost je na strani Bosne i Hercegovine. Starost je na strani komunista i srba. heheheh
Šta pišete gluposti nevolim SDA,niti SDP više koji me je totalno razočarao.Ali da postojeći načelnik nije znao kada mu ističe mandat i kada novi treba doći na funkciju.....mislim i još uz to ne dostaviti ključeve ureda....???? Pa bogte djeca od 13 godina su odraslija i kompetentnija od ovih što vladaju...ovo je dno dna ........
jel Suri onaj nacelnik sto ima tri svoja portreta u opcini Kakanj :)))) ja komunjara i *ovana :)
Sve sto je Edi rekao je istina.Medjutim,nemojte misliti da je bivsi nacelnik cvjecka. Ogavno je to sto je,i kako je, radio.Zna se kako je kupio dzipa,kako je kupio apartman na moru,kako su odabirani izvodjaci radova na rekonstrukciji puteva,kako je zaposljavao u opcinu pa je naredio umanjenje place uposlenicima opcine za 10% jer sa usvojenim budzetom nije mogao isplatiti placu u zaradjenom iznosu,da je FUP podnio krivicnu prijavu protiv njega zbog zloupotrebe polozaja,a ista se kiseli u ladicama kantonalnog tuziteljstva u Zenici,...Vjerujte,ima tog jos.Hoce li se iko usuditi da ispita sve ove i druge navode?
MI VAM JUCER PRI DODJELI MANDATA ZABORAVISMO PODJELITI PAJSERE SORRY 4 THAT !!!
ovo neki cigo
Da je mogao i kabinet bi ponio. Cao komunjare, i ne vracajte se!
Vama za informaciju: 1. Ovaj novi nacelnik je \"uspjesno\" zavrsio masinstvo u Sarajevu nakon 6 obnovljenih godina....u 34 godini 2. U medjuvremenu je radio na radio Kaknju, je li... kao kadar SDA. 3. Poslije diplome odmah je dosao u TE Kakanj, a vrlo dobro znamo kako je tesko doci do posla u \"Elektroprivredi\" 4. Nakon godinu ili dvije rada u TE Kakanj, promptno je lansiran na mjesto ministra prometa i komunikacija ZE-DO kantona, gdje je jednom prilikom dao izjavu, a u vezi nekih radova..\" zavrsice se akobogda, ako ne bude kise\". (Vrlo dobro znamo kakve bi refrence trebao imati bilo koji ministar). Ovo su fakti...A ja vjerujem da je i ovaj Suri baraba...Toliko o ovome
joj papaka iz sdp.kao i svaki kulturan covjek trebao je davno cestitati i osloboditi kancelariju on ne da kljuceve!slatka vlast ne moze podnijeti pa ostavio kljuceve makar.jadovi komunisticki!