Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u sarajevu otvaraju 3d prelaze....:)
Most je gotov, kasnili radovi ili ne. Građanima BL će biti od izuzetne koristi, jer će se sada smanjiti gužve oko gradskog mosta. Ne vidim razlog zašto bi ovo ikome smetalo, a ovi nek se slikaju, kasnio jeste, ali su ga bar završili, zajedno s autoputem.
@Zoran Čmar Poenta je u tome da je BL mogla na ime penala naplatiti 100.000,00KM pa onda te pare preusmjeriti na npr izgradnju sportskih poligona za djecu ili nešto takvo. Ovako pare ostaju u rukama političara i privrednika odanih njima, a to su tvoje pare i pare svih ljudi u BL
penali su samo prica za krezubo glupo biracko tijelo, dje ce naplacivat sta od kumova jarana i rodbine, a samo Bog zna koliko je pokradeno i "oprano" sredstava.....
Bila mije čast što sam bio sudionik u izgradnji zelenog mosta sa lansirnim krsnom pozdrav
Bulevarac...Feki, nemoj se ljutiš, ali idi se objesi. Bolje da visiš na vrbi nego na kliksu.
Treba li su ga nazvati lijevak jer vise lici na lijevak nego na most. :) Ne dadose Rajici svoje avlije cetnicima da prave most, pa malo ide nakrivo. Svaka im cast.
Cudno da mu genocidasi nisu dali ime "most radovana karadzica".
Most je suvise mali.
VEPAR !!!
pa ovde vise ima djikana i nacionalista iz smrdske nego normalnog naroda....stabilan bidzet ??? pa ti "bulevar" nisi ni svjestan svoje nesvijesti idiote jedan...PRAVDA ZA DAVIDA !!! Konju pogledaj gdje zivis, biju vas, izlazite iz kanalizacijskih cijevi ispod autoputa i ti MORONE procas o stabilnosti....naglabaj se carsijskog ko i tvoji preci
Pa nisu budale da od sebe samih naplacuju penale.
Ovo nema nigdje da se pravi fama od otvaranja svega i svacega
U inostranstvu srede nesto vece pa ne slave kao mi. Napravili mali most a otvaranje kao da su napravili golden gejt bridz.
@gooUser1560505084 ...za republiku srpsku svaki most je golden gejt....kada rusi porokaju mostove po americi vidjet cemo sta ce i kako ameri da slave....:)
@zako81 ...dobro.....kad ih porokaju muslimani....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lol
RS otvara mostove a u Sarajevu se slikaju zebre. Za to vrijeme u Beču autonomni minibusevi prevoze ljude :D Dobro je Jergović rekao, mi smo potpuno izgubili osjećaj koliko kasnimo za naprednim zemljama.
koji mostovi? jedan most otvoren i odmah uspjeh ahhaha
@ajkula ...otvorena su tri...a jos 4 ce se graditi naredne 2-3 godine...to je veliki uspjeh za banjaluku
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
vidi rudonje što se šepuri
Jek iko od strucnjaka odgovarao za one naplatne kuce koje su postavili na pogresnom mjestu iznad Banja Luke pa ih izgradnja koštala par miliona kao i uklanjanje istih 😋 I nikom ništa 🤣