Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepa gesta da se neko sjeti i nasih starih
Trebamo se svi ukljuciti u ove aktivnosti zauhar je sta god da se pomogne. Skaka je pokazao kako se uvijek moze naci sredstva da se pomogne kome treba,mogao je i on sve pare na helikopter potrositi.
Imenovanjem podobnih a ne sposobnih i bez iskustva radnog na ovakve direktorske pozicije će nastaviti trend padanja na izborima
Svratio da osuneti ako koga treba...
I kad skontam da je onaj glupavi Hadžibajrić imao više glasova od Skake na izborima za načelnika, shvatim koliko smo mi glup narod!
Nešto razmišljam, što ovog Skaku ne stave za premijera KS, čovjek preporodio Grad Sarajevo sa 16 miliona a kako bi tek Kanton Sarajevo sa milijardom budzeta!!!!
Da je u nekoj drugoj stranci ovog Skaku bi dizali u zvijezde a pošto je u SDA onda ne valja. Meni lično je Skaka iznad svake moguće stranke a daleko iznad svakog političara!
I onda kažu svi su političari isti. Ma nisu ni blizu. Evo naprimjer sa ovim gradonačelnikom se ne može niko ni porediti!
Zar osobe bez nekog radnog iskustva mogu biti direktori ovakve institucije.?
Ma ima ovaj Skaka stila, ne može se ovo naučiti. Pravi gradski momak!
Žalosno je ko sve danas može biti direktor jedne ovakve institucije.
Ne znam koji se još političar sjetio ovih ugroženih ljudi osim Skake, nije ni čudo što je najbolji gradonačelnik Grada Sarajeva u historiji!