Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ima li iko normalan u ovoj drzavi
nema, jos malo pa ce pijesak poceti sipati po travi da podsjeca na pustinju....
Evo mi sa klixa lave..
prelijepo zaista 😂 bolje da su uzeli papirić i napisali trava.
Bio sam u svakoj zemlji u Europi. Od Skandinavije do Malte. Bosna i Hercegovina je najljepsa zemlja na svijetu. To odgovorno mogu reci. Ovakvi nepismeni glupani koji ocito nisu u zivotu nigdje bili i djecu im odgaja pink televizija,takvi ljudi su opasni zbog svoje zaglupljenosti za ovu prekrasnu zemlju.
Manijaci svu zelen posjekli po gradu i sad zelen crtaju.
Prvo su manijaci posjekli sve po gradu a sad izmisljaju zelenilo.
Shta fali? ne treba voda, mozhe se fino usisati ako se shta izmrvi, a u najgoru ruku mozhe se malo i aspiratorom prechi....
Načelnika općine Goražde, nadimak - RAMBO Služba za prostorno uređenje, stambeno-komunalne poslove i raseljena lica, šef službe nadimak - JARO Šta smo mogli očekivati od ovih seljačina!?
Rodjeni u SDA..
Sve je više nepismenih, polupismenih sa falsifikovanim i na čudan način stečenim diplomamama u VLASTI !!! Takav je SDA !!!
Doslo selo u grad pa skontalo beton
Ovi i na travi hoce da šparaju:)
BILIJAR NA MERAJI JARANI MOJI
Govnazde Prdazde i danas. Evo nesto za prdenje: https://www.youtube.com/watch?v=2La2ZFyGe2Q
@whey MA STA TEBI SMETA GORAŽDE!!!! '?!!!
@MajKinSincina Smeta mi zato sto je stalno na vijestima, a ne cini ni 1% stanovnistva.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Građani Goražda, tražite da to bude kako vi hoćete jer je to vaše, a ti koji ste vi izabrali treba da slušaju vas, a ne da rade po svom nahođenju.
Ako znas engleski onda ispunjavaj razne ankete, istrazivanja (surveys)! Mozes zaraditi $50 i vise mjesecno, zavisi koliko se angazujes i koliko vremena ulozis. Bolje to nego ovdje piskarati kojekakve gluposti. Otidji na: https://www.dailyrewards.com/?r=ref280619&s=7 Prijavi se i pocni zaradjivati.
što fali ovom ba izgleda ono spomenićki Momentalno...ne hajvanajte brezveze goraždanci su raja i ljepši grad nego sarajevo i kulturna raja fakat . KOda neima zelenila i drveča poGoraždu pa ćemu sad halabuka?
da se vidjeti prostim okom da ga nisu dobro ni uklopili
Seljakluk.