Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Budi musko tako sto ces je zagrliti i ljubiti svaki dan,namamit joj osmijeh.Pokazi joj koliko vrijedi i budi njen oslonac, u dobrim i losim vremenima.Postuj je iznad svega, budi njen oslonac. Jer dobro se dobrim vraca.STOP NASILJU NAD ZENAMA!
@fantom slobode Sranje. Budi musko tako sto ces se potpuno definisati svojim odnosom prema zeni! To govoris samo zato sto si sluga svojih seksualnih nagona i zelis da se dopadnes nekoj zeni i postabes sluga njen. Ne! Budi musko tako sto ces biti odrednica vlastitog postojanja i tvorac vlastitih vrijednosti. Traziti vlastiti razlog postojanja izvan i iznad zene i svakoga drugog covjeka i stvorenja je odrediste dostojno 'muska' i svakog ljudskog bica.
@BivsiTurcin3 Pardon. Ovo se odnosi na CrnaDalija.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Budi muško ne glasaj za SDA !
Ah dozvolite da pojasnim: Na zidu je koji se sad vako raskošno premzan bojom i grafitom, prije toga dugo bio NESPONZORIRANI grafit, na samoj crti nekdašnjeg ratnog sukoba koja je spajala i razdvajala Sarajevo: ČETNICI NAS KLALI, IZETBEGOVIĆI KRALI ! Ovom šokantnom aforizmu-grafitu ne treba nikakvo objašnjenje !
bolje biti siledzija nego tetkica, sonja i peder
Gledam vase glupe komentare kakve veze ima LGBT sa ovim grafitom ...Procitajte clanak do krajapise svaki 25. u mjesecu se obiljezava kao dan protiv nasilja nad zenama. Svi serete nesto,a ne procitate clanak do kraja... I isto ima nekih ljudi tj. Idiota koji misle ma jao kad ona zasluzi treba nju udarat ,Sta trebas bit siledzija udara zenu, a ne smije da se suprostavi nekom covjeku ne smije mu ni rijeci reci ... Budi musko me budi siledzija ... I procitajte nekad do kraja neke clanke pa onda pisite komeentare ...
Sve po zasluzi
Ljubav bajo moj, to ti je nesto najlepse :D nema bolje droge od ljubavi
mazohistica naleti na sadistu !
Današnje žene : https://www.youtube.com/watch?v=1fu7HU9Ty-Y
Današnji muškarci : https://www.youtube.com/watch?v=n_UANPk_1Fc
Asocijacija XY koja podržava LGBT drugim riječima podržava da ti svoje splovilo stavi'š u analni otvor drugog muškarca, pederluk, lezbejstvo, bože uzmi me!
Jel ovo ona Asocijacija XY što dijele kondome po gradu, kakva kontradiktornost.Nepodržavam nasilje ni u kakvom segmentu, ali što se tiće današnjih žena mnoge se od njih pale na bad boy muškarce sa bijesnim autima,tetovažama, i sa promiskulentnom prošlošću i kako moja draga da od takvog muškarca osjetiš ljubav,milost dok normalnog muškarca nećeš ni da pogledaš jer ti je onako dosadan, pa sama si kriva !
Meni samo nisu jasne cure koje muškarci marišu, a one im se opet vrate uz riječi "Ja ga volim".
Vide od matera retardiranih, pa se to prenosi s koljena na koljeno, a i odgajaju ih tako. Niko ne shvata da je ravnopravnost zena u rukama majki koje odgajaju i sinove i kceri.
@bajro1980 Brate to ti je cista psihologija. Taj koji je tuce joj utera strah u kosti i u mnogim slucajevima te zene su i od roditelja dobijale batine i uslo im u glavu da su batine i kazne deo ljubavi
joj šta radite cc
Nemoj biti kao rasema, rasema je glupa i zanovijeta muzu. Rasema je izabrala da se uda za siledziju zato je glupa, nemoj biti kao rasema ukljuci mozak kad biras buduceg muza. I ja smanji dozivljaj kad kritikujes muza nije ti on stranka za koju si glasala pa da ocekujes previse. Budi kao pamela isprsi se i malo vise sexa.
Siledzije su u biti kukavice,oni terorisu,ubijaju:djecu zene,stare, ne naoruzane,izivljavaju se nad slabijim,sve je ovo vidjeno mnogo puta u BiH i jos se uvijek desava i vidi,tako da se mi ne mozemo pohvaliti nekom muskoscu i vitestvom.