Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDP će bit beton za izbore. I treba, oni su nesto gradili, dizali penzije, ovi pokradose i penzije i akcize i gorivo bi iz auta isisali narodu.
komunjare su beskorisne
Cuj sad budjenje, a čovjek u politici zadnjih 10 godina i to na sve na pozicijama direktora i savjetnik. Jeste budjenja, ali da mi narod napravimo mitinge u svim gradovima i da vam se svima najebemo mame
Haman ce opet biti bratstvo i jedinstvo.Djesi babo?Evo me u potoku bolan.Uvijek sam bio ubijedjen da smo djaba jeli g.vna.🇧🇦🇭🇷🇷🇸
Podrska grafanskoj, multietnickoj, BIH sa jasnim europskim putem, reformamai jefinstvu i jefnakosti svih njenih gradane u svakom dijelu zemlje....
Podrska grafanskoj, multietnickoj, BIH sa jasnim europskim putem, reformamai jefinstvu i jefnakosti svih njenih gradane u svakom dijelu zemlje....
Ili pobjeda ili ništa, jasni transparentni i beskomromisni ciljevi u interesu većine običnih ljudi, bez truhlih saveza ni prije ni poslije izbora i ni u kakvim okolnostima. Bez dodvoravanja uhljebima s jasnim stavom da će im status biti određen i ovisiti od prosječnog stanja i napretka cjeline ekonomskog sistema BiH. Ili tako ili ne nastupajte uopšte. Inače nema promjena i slijedi opšta propast (vašom krivicom). Ili se uzdignite ili crknite.
U jedinstvu je SDP - ova snaga
SDA minderasi na aparatima. Kako ono vole reci, kad bude SDP u Banja Luci, onda ce kao i oni da glasaju za SDP. Evo SDP-a i u BL, i 120 novih clanova samo u tom gradu.
@Amar007 koliko li ce dobiti glasova?
amar007 zapamti da izborni prag u banjaluci sdp neće dobaciti. to ti je taktika da se na listu sdp stave ljudi iz cijele bih a glasačka masa je u federaciji. ako a neće sigurno, sdp pobijedi pa ovi 'novi sdp-ovci' dođu u parlament bih i sa snsd-om ili sds-om mogu donositi zakone kako šumskoj odgovara. zato amare, ne budi lud i naivan, igra je to opasna za bih!!!
A zasto ne smijete u Grudama. .... ?
Mislim da ovo moje pitanje je pravo pitanje ... Logicno...
u Grudama ima SDP. Cak i vijecnika ima tamo. U proslom mandatu su bila 2, sad je 1.Tako da ima SDPa i u Grudama
Ako ovaj donese 100 glasova u Banjaluci biće dobro. Čovjek godinama u vlasti i ništa nije napravio i eto ko fol sad će.
Pitanje je samo dal ima podršku NATO ako ima eto njega za Predsjednika RS-a.Kad su mogli Dodika sa 2 poslanika posaditi mogu i ovoga i bez poslanika.
SDP partije su medju vodecima u vise demokratdkim evropskim drzavama. Bas zbog te demokratske politike koja se podesava svima i obuhvata sve narode. Nisu nacionalno okrenute i zbog toga su dobra podloga za razvoj drzave. Korupcije ima svuda nazalost ali kad du ljudska prava upitanju SDP ima moj glas.
ajd nabroj te zemlje 😁😁😁
Evo jedna på jedna. Pocnimo sa sjevera: 1. Svedska ok?
Pojave se u RSvuoci izbora, uzmu par glasova, naplate od drzave sto ih sleduje, i nema ih cetiri naredne godine...
sdp će dobiti izbore 2018 ali mene je samo strah da je sdp isti quratz ko zločinačka sda... i da će se nastaviti jedenje govana, uhljebljivanje, zaduživanje. bude li tako ja ću prvi uzet kanister benzina i zapaliti im onu centralu u alipašinoj
Da je dosao u SDA vjerovali bi mu al ovako, ne !
Vec poceli supljirati....
Jes vala, ali najgore od svega sto ubjede sami sebe da su oni neki revolucionisti, a sve go olos
@Odje_Crna_Gora mislis go qratz
Samo da se zna da je brat Nermina Nikšića uzimao pinku od 30000KM kako bi naše građevinske firme mogle od glavnih izvođača dobiti posao na izgradnji autoputa (barem ovaj dio kroz Hercegovinu). Također je ta banda uzimala 1KM po kilogramu ugrađenog čelika sebi pri izgradnji objekata naplate. Drugim riječima ovi su veći lopovi od SDA (samo im nije zapalo kao SDA pa zato manje kradu).
@stare mi tvoje a tek dok je Nermin bio premijer koliko je kostala "kafa" sa premijerom