Nakon brojnih poziva građana
0
Nove Torabijeve seanse u Zetri već krajem juna
Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Navalite ograničeni!
ooooj opet pune trole babaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
1) S one strane Marsa zlatne pare rastu Njih ubira momce, celav je ko ropce. Energijom zraci, u vodu je straci. Tu dolaze lude, Budale sve tude. Momce po njm\' zraci, PARE IM IZVLACI. Svaka tudja para, za njeg\' dusu dala. 2) Momce tjera Mjeseca, za goru ga zatjera. Za goricom flasica, u flasici vodica, puna ENERGETSKOGA. Daj mi malo vodice, iz te bajne flasice. Nedam draga ni kapi, dok ti babo ne plati, sad tisucu maraka. 3) Kad ja podjoh na Bentbasu, na Bentbasu na VODU, ja susretoh gadna tipa, ko KORNJACA celava. Ja mu rekoh: Dje\'s ba CELO, dje\'s ba CELO gadljivi, a on meni, nema VODE nema VODE za tebe. 4) Sedamdeset i dva dana, u mom dzepu lezi rana. Nije rana od BOLESTI, vec od moje ba GL.UPOSTI. Uzmi FLASU pa je razbi, ne daj celi da je spazi. Jer ako je on dohvati, ENERGIJOM ce je zgadi. ENERGIJA mogo gadna, mamuro sam sedam dana, Sedam dana bez ahara, Ostadoh bez BUDZELARA..
POGLEDAJ TE SLIKE SA MARSA TORABI ORGINAL,POD ZANIMLJIVO SLIKE POSLALE KORNJACICE MALE ZELENE SLIKE KAD JE BIO TORABI U RAJVOSA...HA HA SLIKALE GA I KOPIRALE NA MARSU KAO DOKAZ SARADNJE...HA HA,MA OVAJ COVJEK JE SAMO ZA CIRKUZA.
FATA LI ZA PREPONE POSTO NEMAM SISA ???
Uz sve to jos i Torabi kad pomogne...
Znateli da je uvaženi gospodin izašao upravo iz zatvora i da ima zabranu ulaska u mnoge zemlje dajte osvjestite se više uzima vas lopatom Torabi stavite na parir koliko je zaradijo a koliko dao u humanitarne svrhe šatro anarod ko narod slijedi budale non stop ŠTETA
kancelarija svaka cast jersam triput u zagrebu kod torabija bio ulaz besplatan vodu svoju donosio
Ko ce opet drzati one flase iznad glave
GLEDAM VIDEO SA ZETRE KO JE SVE POSJETIO TORABIJA,KAD BI OVI KOJI SU BILI GORE POCELI TJ.UVELI ZDRAVU ISHRANU,IMALI DNEVNO 30 MINUTA FIZICKE AKTIVNOSTI,SPAVALI ONOLIKO KOLIKO IM JE POTREBNO,PRESTALI PUSITI ONI KOJI PUSE,I ONI KOJI KONZUMIRAJU ALKOHOL PRESTALI GA KONZUMIRATI,GARANTUJEM DA BI VISE OD 80%ONIH KOJI MISLE DA SU BOLESNI OD NECEGA OZDRAVILI,JER BI ZDRAVIM STILOM ZIVLJENJA I PSIHICKI OJACALI I SHVATILI DA SU ZDRAVI I PRESTALI KUKATI STO SAM NESTO SLAB-A KUCI SVOJIMA I SEBI SAMIMA.SMANJI 5 BJELIH STVARI SO.SECER,BJELO BRASNO ZAMJENI CRNIM I MANJU KOLICINU JEDI,ZIVOTINJSKE MASNOCE ZAMJENI MASLINOVIM ULJEM,I NE PRETJERUJ SA MLIJECNIM PROIZVODIMA,NE PREJEDAJ SE PRESTANI JESTI KAD TI JE NAJSLADZE.SVIMA NAM JE BOG DAO MJERU KOLIKO CE SVAKI POJEDINAC POJESTI PREMA SVOJOJ KONSTRUKCIJI,A TO JE KOLIKO TI STANE U SAKE RUKU.SVI IMAMO SVOJU SPECIFICNU I RAZLICITU MJERU.
smanji: sol secer tjesto ulje i bices zdrav ko KONJ
Islamska zajednica se ogradila od ovog prevaranta prošle godine, samo je to trebala uraditi malo glasnije, kao što se treba, javno i glasno ograditi i od \"hodža\" - zapisivača, koji se bave crnom magijom. Jedan od najvećih islamskih autoriteta današnjice gospodin Jusuf Kardavi također je upozorio da ono što radi Torabi nema veze sa islamskom tradicijom. Njegova matična država Maroko i još niz drugih država zabranile su mu rad. U Maroku nije bila voda nego šećer jer njegov amidžić uvozi šećer za Maroko. Bilo bi sramotno dozvoliti nas ponovo pravi budalama.
a sto ti taj torabi nije o tome javno progovorio...beli je skonto \"vidi dobrog fola\" i uzeo lovu...pa ga sad eto opet da nadopuni...fuj! papakfest
To TOBE JARABI, DERI GLUPANDERE...
Dok je ovaca bice i vune .....
DOBRO NAM DOSO.... FALA TORABI, I ZIVIO...
bila na poslovnomsastanku prije mjesec u zagrebu, u kasnim satima povede se slucajno razgovor o torabiju i ja kazem da mu ne bi otislapa da mi plate za to, a sugovornica kaze da jojje jedna hrvatica koja je bila u zetri pricala da je prva dvadana ulaz bio besplatan a da je onda uprava zetre trazila da se ulaz naplacuje i da je torabi bio zapanjen jer to nigdje u svjetu nije dozivio da su mu u zetri rekli da naplacuju ulaz jer i oni moraju od nece zivit, takodje da je sarajevo prvi grad gdje su ljude prisilili da ne mogu donosit svoju vodu negoda moraju kupovati u dvorani.