Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta ce ruzica sad, jel nazad u frizerski ili na veci nivo ide ?
Salon nadogradnje noktiju Nego jel bila ova vijest ovdje? https://www.bosniaks.info/primarijus-iz-bolnice-u-zagrebu-tvrdi-respiratori-nabavljeni-u-fbih-su-upotrebljivi/
koje sad cliji stranacki kadar???
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Jeste se nastimali stranacki vise..
Ovdje ima materijala za obraditi na fotografiji mislim
@BHSTVARNOST20 ova ne silazi sa pozicije ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A vidi slike, ovako izgledaju nosioci sudstva, priznati pravnici, ugledni građani, intelektualci...?!! Cccc, mene vise lici na najcrnji oblik skorojevica, provinvijalaca.
Dabog sacuva katolkinje HDZOvske primitivne. Cuj Artukovic. Tito,previse si merhametli bio i van granica YU
Za mene ova zena svaki put kad je izlazila u javnost, nije dala dojam neke inteligencije.Da li su zenu u VTSV-u tjerali ispred sebe, ili je ona svoljevojno izlazila, to ne mogu bez znanja rada u VSTV-u ustanoviti.Moj zakljucak je: ona nije za javnos, bez obzira koju ce vunkcio dobiti.
Misija obavljena, vraća se na posao kafe kuharice.
Bog mi daje Bog mi odnosi ruzica si bila sada vise nisi :)
samo jedan sudija je imao petlju da donese presudu i da slijedi zakon. SALEM MISO ! RESPECT
Tužioci u predmetu RESPIRATORI...bosnjaci. Sudstvo stranacki opredjeljeno DA.
Samo se stimate i otimate od bijede
Gledaj ti faca na ovoj slici. Neke nisu do kraja ni evoluirale.
sto je tuzna, primala 6-7milja platu, samo gostovala po hrvatskim televizijama, i davala izjave za hrvatske portale, ko god je gledao ikad televeviziju erceg-bosne, vidio bi o cemu se radi?
Napokon da se istjera ova HDZ sutkinja. Nikad vise Ruzice, nikad! Sram da te bude sta si sve izjavljivala i branila podkovanog korumpiranog zlikovca.
Sve te promjene su kozmeticke, i moguce bjezanje dok je vrijeme... Pravosudje mora biti nezavisno od politike ali u pravom smislu rijeci, znaci samo profesionalizam i drzavni patriotizam bez stranacke orjentacije i ideologije.. kada ce nase pravosudne i tuzitelj.institucije i pojedinci doci na taj nivo, tesko je pitanje.. cast izuzecima.. mnogo je njih posteni i casni ali kazu da jedna pokvarena vocka pokvari i sve druge ...
Ružica za oproštaj od funkcije,od kolega dobila mašinicu za šišanje sa ugraviranom posvetom.
17 osoba na ovoj slici, 17 plata, 17 regresa itd itd a nula optuznica, nula presuda itd itd
Bolje da je Ruzica ostala nego ova komunjara