Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Može li i učiteljima novčana nagrada kad djeca završe razred?
Oba ova smrada su SDA
Čuj 10.000 što su radili svoj posao.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I komunalcima kad očiste ulice i vatrogascima kad ugase požar i bolničarima kad napišu recept. Majstore,milioj drugih načina imaš gdje su pare potrebnije.
Samo nek policija prestane sudjelovati u krivicnim djelima i odma ce bit manje droge za 50% na trzistu
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Elme mi,ovo im nije trebalo...sad ce silja poskupiti...ali sreca imamo Fadila pa ce nam objasniti da nije silja poskupila,nego da je mozemo za iste pare kupiti 37 % manje...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah !
Ma pusti sve suplja,nacelnik drzi vutru a hoce da eliminise konkurenciju
Treba i mene nagraditi sto u servisu pravim ljudima auta da sigurno mogu vozit daj ba ne brukajte se jel se policajac odlucio na taj posao jest eeee pa zato i dobiva placu i beneficirani radni staz sta se pre.eravate cuj 10 hiljada im dat lako je davat sa nase grbace mazluma koji placaju porez katastrofa nisam ovo vidio nigdje
Nije dao iz svog džepa ovaj SDA priglavak, dao je iz budžeta općine...od građana kojima je pomoć vjerovatno potrebnija.
E jesu i nasli puno, to covjek za licnu upotrebu zasadio
Koliko se "lezi" za ovo? Da zasadim i nagovorim zenu da je prijavim 😁
Prave od trave Heroin jbt, umjesto da legalizujrmo da ubijemo paru u turizmu mi se borimo fol protiv
Kad su sbi policajci travari drukeri i cinkarosi. 1312
Bolje digni plate obicnim policajcima i vrati im pendrek u ruke. S druge strane smajiti platu saobraćajcima jer oni IMAJU BAKŠIŠ NA CESTI, a svaki usput ko da radi u državnim institucijama ima po još jedan biznis na ženi, po 2, 3 auta i butike i prodavnice OKLE
Dobit će više od "druge" strane , 😎
Samo Moras bit Clan Partije.-