Komentari (248)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA i SBB-e, su nam izmedju ostalog dali AKCIZE. A SBB-e, se ponasa kao da nije dio vlasti a sve namete gradjanima su podrzali. I opet SBB-e, se na silu gura u vlast
ubiremo mi plodove vašeg "rada" evo već dvadeset i kusur godina pa vas molimo nemojte više radit u našu koristi! Gore nam bit ne može!
Oci mu se uvukle od lopovluka. Da bi se nesto promijenilo, neko treba da ostari i umre.
popisam ti se na te tvoje lipe oci!
Ne zelimo vas svatito već jednom idite više pustite narode da dišu više!!
U prevodu: "uzećemo vas lopatom, više nego prošle godine"...
Mozes Ubrati samo Mito
Ne budali, majke ti...
Prijevod naslova : U 2019.godini ubrat ćemo i uzeti što je više moguće novca za NE RAD kao što smo to i radili proteklih godina..
Provala nova od Novalića za novu godinu, Fadil će ostati upamćen po svojim brojnim izgovorenim provalama i kao najgori federalni premijer u historiji BiH!
Šućur Allahu pa imamo naseg dragog vodju, Bakira kakvog na dunjaluku nema . Muslimani u definitivnom vrhuncu u zadnjih 500 godina.
Hoćeš ti ubrati al za nerad, to nigdje nema, samo kod nas Ljudi bježite odavde
Najbolji premijer otkako je BiH izborila svoju nezavisnost!
Seljacki ruzan, a odvratan, primitivan, a neugledan, jednom rijecju - otpadak
Rezultati njihovog rada su vidljivi najbolje, na njihovom bogastvu, a našem siromaštvu.
Dobar Fadile, dobar! Može li još jedan sa Mujom i Suljom?