Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Raspad SDA loading 54% ™
Idi ti novalicu Baketu da on sa svojom svitom kriminalaca u odijelima hodza odblokiraju. Ajde sto unisti sda, nije je ni pravio Bake al zakoci sve kako bi istjerao svakog ko i pokusava svojom glavom miskiti. Nek su Sajo, Bego, Osmanovici, dzaferovici fazlici i ostali nehljebari vec nosioci listi sda. Sramota
PArlament i VLada FBIH NE RADE, ali postaju privrženi evropskom putu ! Jel ja ovo sanjam, pa i za vakve ketene ko Novalić je to previše. Što se ne ugledaju na Čovića koliko on radi na evropskom putu :)
Stigao predstavnik gazde.
kakav zakljucak hebots