Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najnesposobnija i najkorumpiranija vlada u istoriji FBiH! Toliko ste zla nanijeli pored svega ovim zadnjim enormnim zaduživanjem da vas sve treba za noge objesiti i da iz tog položaja pijete vodu iz Miljacke. Možda će to brzo, vrlo bro biti?
@071SA - Baš sa SDP-ovcama nemam blage veze! Ali jesam za ljevicu koja će se oporaviti i doći pameti do 2018-te. Postoji klerofašistička desnica, sa veoma izraženim pljačkaškim motivima i lijevica u blagom rasulu, sa tendencijom usporenog povratka u vlast!
@11111tayson - sitnica su te obveznice u sporedbi sa privatizacijom, tenderima i školstvom koje su nametnuli koalicioni partneri SDA, HDZ i najnoviji SBB! Tek priča o zakonima koji se nikako nemogu sprovesti! Penioni i zdravstveni fondovi itd. Izgradnja autoputa, 10 km godišnje, a pare potrošene. To globalno. Po opštinama je takva grabež sa tenderima, grantovima za sve i svašta, samo ne u korist građana je specijalna priča. Fora je po opštinama, kada se ni konzerva ribe ne otvara bez načelnika!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
isti pera detlic
SDA-SBB ujedinjeni u kriminalu. Novalic izvrsilac. Uzimaju kredit MMF-a jer im treba jos para za rastaljivanje.
Ma kako god,Izvini fadile!xD
Kakva retardirana faca, frizura i pogled. Fuj
Kada?
blago nama............
Ovo je sve super Fadile, al kad bi se zaj.....li !!!
fadile da hoces jedno godinu dana zivjet na mjestu obicnog gradjanina s platom od 500 km pa kad bi ugledo fadila pljuno bi ga u najmanju ruku
kako nam je dobro evo samo što ja znam otišlo je jedno10 ljudi zadnjih mjesec dana u inostranstvo tj.trbuhom za kruhom
Ne seri Fadile..
Mater ti jebeeeem Fadileee!!!
ko ga je biro na ovu funkciju
u lopovluku je snaga.ba
De ne rise Fadile
U ocima mu vidis da sa njim nesto nije udure