Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da, covjek vam treba biti zahvalan na 440 maraka, uzmi papir i olovku premijeru, pa vidi koliko im to moze biti
Ne znam kako ima obraza ovo izjavit a svaki mjesec mu samo ono sto se zna legne 4.500 KM + dodaci + muljaže FUJ
visi FRLJOKE TREBA U ZATVOR SA MALINAŠON
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
klix mi krade pluseve
Konju jedan spustite cijene nafte hrane plina sve je poskupilo i vi fol dizete penzije.Kakav idiot moras biti da nasjednes na ovu pricu,pa Boziji covjece ovde za troclanu porodicu da skromno zivi treba 1500KM
Primaš li vitre?
Primaš li vitre?
Ti što si povećavo ,povećavo si.A sad adio
Sve si ti ispričao ,od uljavdo goriva pa nadalje,kako sr narod razbacuje itd itd nosi nam se s očiju
Vozi Miško,dosta te,vrati ukradeno
Pa po koliko je povecavate 3 puto dosad bi bila bolja od njemacke
Kako je samo bezobrazan, upravo mi je prijatelj napustio zemlju, radio je i patio se ovdje, nije otisao sto mu je ovdje bilo dobro. Dobro mi ovakve trpimo i gledamo.
😂😂😂😂
liku se sudi a on još premijer i još se nešta oglašava
Svaka firma je propala gdje je ovaj došao, evo sada država propada, lik služi za uništavanje i propadanje, nije tek tako dobio nadimak FADIL STEČAJNI
Treb'o si im SMS poslat'
Svaki dan novo poskupljenje, ljudi ne kontaju da se tako penzija neprimjetno smanjuje, ovaj kada je došao na vlast čokolada je bila 1 km.
a koliko si puta povećavao cijenu goriva?
Nestani vise covjece