Komentari (343)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li je moguće da onih 1% šanse da SDA ološ odgovara za lopovluk postaje realnost? Nešto je ovdje sumnjivo.
hdz preuzima fbih neg dje Milicevic u SIPI ?
@gooUser1589158311 Ma nema potrebe da opozicija radi bilo šta. Stručnjaci iz SDA će se sami izblamirati i naštetiti stranci. Eto uzmi sebe za primjer
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Strasno. A Izrtbegovic i u njega zena?
@s.bah Polako, ne moze sve odjednom.
Sta je sa njima?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Al Kaida preuzela odgovornost.
Perfidni zlocinci
Ajmo ispitat i RUDNICI MRKOG UGLJA " BANOVIĆI " DD BANOVIĆI koji je potrosio na tenderima 376.730.001,25 KM . Takodje ispitati firmu JUNUZOVIĆ-KOPEX D.O.O. LUKAVAC kojoj je isti taj rudnik isplatio preko tendera 33.466.559,20 KM . Takodje ista firma posjeduje i LITVATRANS BANOVIĆI kojoj je rudnik za uslugu prevoz radnika isplatio 5.000.000,00 KM. Ja kao rudar koji radim za 800 KM platu
Trpajjjjjjjj
Dole vlada!!!
Eto vam korone, to je ta korona
... preko svoje advokatice Vasvije Vidović. - advokatice najvecih krimosa...
Prvo pitanje za osumnjičene: Napisati slovima 500.
Prikopčajte ih na respiratore, ako prežive nevini su
Barem jedno od navedenih djela da im "date" je 3 do 5 godina .... nada se narod.
Zašto fadil nije smjenjen sa pozicije kad je već uhapšen?
Odmah u Zenicu,odmah !!! kako postupate sa sitnim kriminalcima tako postupajte sa svima !!!
Daj Boze da je dosao i taj dan da konacno pocnemo sutati u zatvor one koji nam unistise zemlju i zivote...
POSRBLJENI I POHRVACENI SU ODRADILI DRZAVNI UDAR U FBIH! STO NISU HAPSILI DODIKA KAD JE UBIJEN MILAN VUKELIC ILI KAD JE IZJAVIO DA PRISLUSKUJE ILI KAD JE SINU IZ DRZAVNE BANKE KOJOJ JE ON BIO NADREDJENI DAO 3 MILIONA KREDITA ILI KAD JE KUPOVAO PAPKE ZA KOJE I POSTOJI SNIMKA? ILI STO NISU HAPSILI COVICA KOJEM SU DOKAZI O KRIMINALU NESTALI OD TUZITELJSTVA DO SUDA, KOJI JE FINANSIRAO NEVLADIN HNS IZ KANTONA?
@gooUser1589200701 LIJANOVIC OSUDJEN JER JE POTKUPLJIVAO, A COVIC OSLOBODJEN JER JE PRIMAO OD TOG ISTOG LIJANOVICA LOVU?
@gooUser1589200701 SDA JE SUVISE MEKANA, PRVO TOLERISE DA U TUZITELJSTVU BIH BUDU SVE SAMI POSRBLJENI I POHRVACENI MANJINCI KAO U VRIJEME BIVSE JUGOSLAVIJE, DRUGO DOZVOLI DA JOJ PREMIJERA ENTITETA HAPSI "PRAVNA" DROLJA HDZ-a KOJA RADI ZA ODMETNIKE IZ ZAPADNE HERCEGOVINE I BAKINACA? SEMSUDIN MEHMEDOVIC MORA BITI U VRHU SDA I AKO ON NE LUPI SAKOM OD STO, ONDA NACI ONOG KOJI HOCE! DOSTA JE VISE I TOG KORUMPIRANOG TUZITELJSTVA BIH!
svi mi iz sela smo govorili da nađe pravog advokata, ali nije slušao