Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko ima bolje hladnjace, hifa ili srebrena malina? pitam za druga
@Nauaopx381 Sve uhljebe javno pelcovati.
ne znam kojem vise vjerovat nisu nikad zajebali narod naaa meeeee
ko nas je zajebao, tad je jedan respirator vrijedio milijardu, a nas dobri insan Fikro je nabavio 100 njih za 10.5miliona. Bio black friday u Sangaju iskoristio znalac
Novalicu, primit ces je ali u KPZ Zenica.
Haha, daj narodu nama ne treba, e evo ga sto cete me vakcinisat.
Valjda je fadil do sad trebao skontati sam, da ta antitijela u koja se uzda da mu vise ne treba vakcina, kao i vakcina sama i njena antitijela,stite samo neko vrijeme.
Dupli
Najbolje Sabitiz tarčina da nabavi
Alan Ford nabavio vakcine . Čeka u Malini da ih verifikuju
Hoce li biti provjerene kao i respiratori? Kad vam je ja ubrizgam, vjerovat cu da ste je primili. Ostalo nista. Fadile, sjasi sa fotelje, davno ti je mandat istekao.
Boli nas briga ko ce primiti vakcinu a ko ne..
Novalić će primiti u zatvoru
Fadil ima antitijela, ko i Fikret kvalitetne respiratore.
Vidi ti Novalića, a šta ćemo mi kojih nisu htjeli ni testirati, pošto je on potrošio više testova, a nama su govorili da budemo odgovorni i da idemo u samoizolaciji, bez ikakvog papira. Riječ je o ZDK u periodu od 10 do 25 oktobra..
Njih treba pelcovati ko kerove!
ko će njima vjerovati kupiće vakcinu, a dobiće fiziološku otopinu!
Ovi punim guraju vakcinaciju, koronu. Al bas punim. Fina lova ?
Istrazite novu kriptovalutu Pi, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, besplatno. Vec postoje internet marketi i barovi uvode placanje s Pi valutom koju vas mobitel skine klikom dnevno. U mjenjacnicama se iscekuje pocetkom 2021. Provjerite sve informacije u nasem chatu u app. Prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko trg.play ili linka https://minepi.com/amazingorion i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion).