Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je l' s njima pričao na njemačkom jeziku?
na jeziku njemackog naroda 😌
Fadil Novalic drzi radnike na minimalcu u svojim firmama,. Shupak Fadil placa radnicima po 500 KM za rad u smjenama i rad vikendom. Djecu tvoju tako isto neko tretiro.
Treba i Sultaniji Seki neshta krupno, pa se ne oglasava na KLIX-u!
umalo da zaboravim...Fadilu treba krupna chuna da je glodje svojim zubalom
mislim krupne pare
Nece Fadile doci niko u zemlju gdje svaka administrativna susa gleda kako ce ga izmusti. Ne moze lopovluk i ekonomija ruku pod ruku. Jedna je Njemacka.
Trebao se je SDA odgovorno i domacinski odnositi prema vec postojecim vlastitim velikim kompanijama, sa dobrim poslovnim referencama u svijetu bile respektabilne, kao Energoinvest, Hidrogradnja, Vranica itd, pa da narod ima hiljade radnih mjesta i drzava ogromne prihode, a ne kao sto je praksa bila, da postavlja onakve,m sve po zakonu, kao i bivseg direktora Cengica koji je rasprodao sve benz. pupe po Hrvatskoj a para nigdje. A stranci vide sve sami strajkovi i po ulicama prosjaci.
Kako Novalic rece da mu, to jest njemu, trebaju krupne kompanije. To krupne bi bilo prihvatljivo, ako se radi o krupnim zenama ili krupnoj stoci ili slicno tome, a za takve kompanije, nesto nije uobicajen izraz.
Treba nam manje novalica,ministara,sofera,kantona,opstinskih lesinara,raznih nepotrebnih organizacija,vijecnika i parazita majmune jedan.
http://avaz.ba/zabava/kiosk/312435/porno-zvijezde-ogorcene-zbog-lutaka-za-seks-mi-ostajemo-bez-posla
E moj Fadile Ubleho. Ti bi još da biraš. Bogami ko da Švabe stoje u redu i mole da dođu u bosnu. On bi velike kompanije. I ja bi kaku sa velikim sisama al na kraju svaka je dobra.
Zašto bi "velika kompanija" iz Nemačke dolazila u tkz. BIH - kada joj susedna Srbija nudi 10 puta bolje uslove, autoputeve, vodu, vazduh, veću pravnu sigurnost, bezbednost od socijalnih nemira i građanskog rata...? Pa i Turci investiraju X puta više u Srbiju nego u FBIH, što bi tek Nemci išli u FBIH, a ne u Srbiju? Jel zato što Novalić ima lepe oči?
Proizvod "made in Serbia" može u Rusiju bez carine, Srbija je EU kandidat, imaće naredne godine 1000 km autoputeva (FBIH nema ni 100 km), nema redukcija vode, nema viza za državljane Kine, Indije i Irana, strani investitor dobija državne subvencije... nijedan jedini razlog ne postoji da nemačka kompanija investira pare u antisigurnu FBIH, a ne u Srbiju - zato i Srbija ima X puta veće investicije od FBIH. https://www.youtube.com/watch?v=u4cHXhucT04
sto ti mozes da 💩💩💩💩💩citav dan ohladi malo ili si placen da aeres na klixuuu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ja ga razumio,,,TREBAJU NAM VELIKE NOVCANICE,,,
Samo da pozdravim Vlasine pogane. Vidim ovdje ih se okupilo jako puno, ono Fadilj im voKri !!!
@Roin Nabije ti ova Vlasina taj SDA sendvic za koji si se prodao u prkno.
Krupp, Siemens, VW, Heckler & Koch‎, Airbus Helicopters, Krauss-Maffei Wegmann GmbH & Co. KG itd.
@CaptainChaos Jok, investirati ce u Srbiji posranoj?
@CaptainChaos a zasto ne bi investirali.. vecina je smjestila firme u indoneziju... ,pa bliza im je bosna...
Das ist Walter