Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fadile pa tvoje zagonetke nebi ni Scooby Doo rjesio
Jel ovo ona Edita sto je zaposlila/uhljebila rekordan broj ljudi za godinu dana u Ministarstvo turizma? I ovaj jadni Novalic sto izjavljuje da je spas u privatnom sektoru a obje cerke u drzavnoj sluzbi zaposlio..
hm, treba neko napraviti roditeljske kuce ili sos kuce za ove nase bh politicare da kad ih narodi pometu imaju gdje da se sakriju..
Novalić, koji je do jučer izjavljivao da je bolje sakupljati sadaku po donatorskim večerama, nego formirati fondove i trajno riješiti problem, sada kao nudi rješenje. Nisam čuo gluplje izjave, a takva osoba premijer vlade FBiH.
Fakat koji je ovo zesci papak.
lahko je obećavati tuđe PARE Fadile doniraj šta sa svog konta
Hejtate i trolate svakog ko nosi kravatu a kad dođe Oktobar i ne izađete na izbore klocevi jedni.Za koga glasat eto, za koga? Rušite dinastiju tako što na listiću napišete Laka, Jala Brat, Džej Dzej Okoča, Bob Marli itd...
Fadil je najsposobniji premijer FBiH od rata pa naovamo a vi nehljebari kmečite do sutra.
Fadil je dobar čovjek a ostalo bi mogli komentarisati i kritikovati.
Pa normalno ...nadjete vi nacin da nelegalno ucinite legalnim ... Sistemska je samo pljacka ..ostalo sve stihijski .
Riješi ti nama LEGALIZAJU MARIHUANE!
ah "taj pogled u daljinu" ah "taj sjetni osmijeh" ko mu moze odoljeti !
ah T'pah....
SipuRacku Dilfaš