Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAHA PRIPAZ ZA SVE ČLANKVE KRIMINALNE HOBOTNICE SDA! ŠTA JE TU ČUDNO,PRETHODNIH 20 GODINA I VIŠE JE TAKO! ☝️
Koliko Radojica placa, da se tvoj komentar, uvijek nadje na vrhu?
Tako je Novalicu bebo samo nastavi s lopovlucima. Pomoci cemo ti mi s biroa, organizovacemo humanitarnu akciju da ti prikupimo koji milion. Nije beg cicija.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zato vlada FBiH naplacuje RETROAKTIVNO porez na uplate iz inostranstva omladini koja prezivljava radeci za strance jer u BiH nemaju posla! Niko iz SDA i HDZ ne odgovara na mailove i pozive, sve se druge stranke oglasile! Sramota!
Dzaba se upinjes Novaliću na prikazes kao da je Osmanagic sa tobom u kontaktu. Nije znamo bojis se zestoko njega i njegove sposobnosti. On jedini ima hrabrosti u ovoj drzavi da te smjesti iza resetaka. nesposobni i korumpirani skorojevicu
dere fadil prije isteka mandata jos vise nego prethodnih godina
Bitan je kvalitet uloženog novca a manje kvantitet. Samo nek se pozitivne stvari dešavaju.
Nesporno je, Premijer je uspješano upotrebio stečeno stručno obrazovanje iz oblasti tržišne ekonomije.
Sto ti je glad i bolest, jado jednom nogom u grobu, a opet bi djabe i uzimanja, naviklo staro pasce na privilegije i djabu. Novalic ga pocastio tudjim parama, nije mu dao pare iz svog djepa. Sve vam djaba, tako je hapao i uzimao Hadzipasic pa mu sada zetovi rasturise imetak i opljackanu lovu, a vjerovatno mu je i onu babu neko zaskocio.
Za nešto od čega će mnoge generacije imati koristi novac nema cijenu i ne treba štediti, posebno u slučaju izdavanja "Statističkog i enciklopedijskog atlasa svijeta" jer mnoge informacije nisu online dostupne.
Opet novalic pored svih mana je dobar radnik, ako nista radi svoj posao konkretno...
Razdragani premijer Novalić, raspoložen za pričanje viceva i prepričavanje anegdota iz svoje poslovne karijere.....
Da je Suvad Osmanagić premijer Bosna bi bila ispred švicarske, a sada sa Novalicem smo leglo Talibana, vehabija i kriminala. Novalic se bavi sa kriminalom jer ga i kriminalna rospija Dalida Burzić štiti.
Dok Novalic prica o 1500 KM za atlas, iz raznih firmi u dzepove je strpao pokradene milione KM koje narod ne vidi. Kakva smo mi drzava
Odzvonilo ti Novalicu pa vise nemas izlaza. Nicija nije do zore
Propao si ti moj Novalicu kada su ti ovo jedine teme kojima se bavis
KO PRVI HAUBICI HAUBICA NJEMU. IStom logikom prva je Fadilova kćerka doletila u Poštu da napravi prodaju stoljeća poslovnog prostora tatinoj firmi. PAralelno ZA NEDAJ BOŽE, Fadil je sa Srbima ugovarao proizvodnju haubica u Novom Travniku preko stanovitog Gordana Čahtarevića ! I još kažu zli jezici FADILA NIGDJE NEMA. Ima kako nema, samo se ne zna ŠTA OPET SPREMA ! http://www.zurnal.info/novost/21318/proizvodnja-bosanskih-haubica-povjerena-srbijanskom-trgovcu-oruzja
Tako ti je to zadnjih 30 godina, ništa tu čudno nema. Dok se mi ovde pljujemo i hvatamo za vratove, oni jaranišu i obrću milione.
suvad osmanagic covjek koji je od zadatka.