Komentari (311)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tebe Fadile vise ni u kuci ne shvataju ozbiljno.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ne shvata ni on sebe vise ozbiljno..
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Preko kojeg poljoprivrednika sad?
Ti si propalica novalicu samo te robija moze soasit
Samo kod nas premijer na optuzenickoj klupi moze i dalje zakljucivati milionske ugovore i uz to ih kriti! SDA je nenormalno ucinila normalnim!
A gdje su one predzadnje vakcine jesu dosle😂😂😂😂 idiote i ko te postavi tu
Šta ti? Šta vi? Budalo korumpirana...
sta je s phizerom necemo to smeće
Ma ja, tajnost ugovora, ne trebaju se znati rokovi, a Kantonu Sa osporavas rokove, smradu smrdljivi..Koliko li ste banditi dobri na ovom ugovoru, samo da mi je znati...Odmah ukljuciti Sipu, Tuzilastvo, sve nadlezne institucije da prate tokove novca...
Hoce li ih dostaviti u Srbiju pa da se tamo vakcinisemo,ili u Gradačac??
Koliko si se ugradio? 8 miliona?
Hahahahah aaaaa, daj vodite ga vec jednom na pregled.
Položi račun za ventilatore pa onda prosipaj šuplju..
SDA se vakcinise Pfizerom i mogu putovatigdje zele a vi sirotinjo se vakcinisite kinezom i putovace te do Neima i Broda…. Fadil korumpirana budala opet se ugradio
mi smo potpisali svoju propast kad si ti došao na funkciju
Tako ste dosad nabavili 16 000 000 vakcina izem ti mater...Ostavku daj...
Mrs lopovchino!
Odmakni se više Fadile od politike. Sve što si uradio, uradio si nakaradno. Presavij tabak i odlazi. Zbog tebe nemamo vakcine, nego samo glavobolje. Zar te nije sramota da ti Bosanci i Hercegovci idu u Srbiju i Hrvatsku na vakcinaciju? Sram te i stid bilo, đubre lopovsko.