Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
je li došao brzom cestom koja je prema obećanjima trebala biti završena
los djak ....
Fadil nevudljivi kriminalac
Cuj pitanja sta treba da rade pa crni Fadile "GODINAMA PRIVREDNICI TRAZE SMANJENJE POREZA AS 68% na normalni evropski 30-40% (maximalno)
Aerodrom je jedino sto nam fali u USK
ah taj bogled u daljinu.......i blagi osmijeh......... :) to more samo Fadil
axxxxx.....xaxaxa....morgen 😅
@zmajcekSaUne morgen naljepse od Sedme :):) jes to ljubomoran na Foodila ?????
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
A vidi ovog desnog... Skakak u pedesetim :)))
Izbori se blize pa došao u krajinu kao i obično samo bla bla blaaaa
Čuj čovjek u zvaničnoj posjeti BiH. Fadile vrijeme je da ides u pemziju. Vrijeme je za novu vlast.
uvijek s poslodavcima, nikad s radnicima. To je naš fadil
Debil je, al najljepsi.
fodile oprosti ..ali nemoj opet srat kako nam je super fino bilmezu jedan u zadnjih 20 i kusur god u krajinu nije ušla 1KM koliko si puta došao u krajinu i lagao ko" pas , obećavao pruge, autoputeve,aerodrome,turističke objekte itd.itd ?? jel to sad neka prdačina postala , dođeš izlažeš se ko PAS i odeš ? fodile , fodile treba ti natrpat puna usta koprive i silovat te sa 50 cm ružnjakoviću jedan !!
Fadil u bijegu.
da nije policije jos bi ste ga cekali.
recite Fadilu da necete vise glasati za SDA.
ma dvije ovce da mu daš da čuva, jednu bi prodo ispod ruke oma a reko da su je izjeli vuci, a ovu drugu bi oma okreno na ražanj da janna ne samuje