Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a jbt ova godina je krenula gore nego i jedna. neka nam je Bog na pomoci ali....
Cekam dan kad ce netko javno objaviti identitet likova koji na ovakvim vijestima pisu morbidne i bolesne komentare. Cisto da se zacrvene pred vlastitom obitelji, ako imaju ikakvog srama.
Pa ti i dalje kradi ko da ćeš živjeti kp kornjača, malo stavite prst na čelo kriminalci, nacionalisti, sebičnjaci, zavidni itd itd
Novalicu daj otkaz, zar imas morala da stanes ispred vlade
Pitajte Fadila jel Posusje u Hrvatskoj ili BiH, garant nema pojma. On ti samo zna Sarajevo-Kladanj-Tuzla-Gradacac.
tebe smjenut treba. idiote nepismeni
Sta ti znaš šta je rudja tragedija i muka ti ćeš i ovu tragediju iskoristit da nesto ukrades od naroda
Uredniče hajvanu jel' problem ugasiti komentare za ovakve vijesti stoko jedna neprofesionalna
Tuga brate do neba...
Svega ce bit, od bosanca nece bit covjeka, ubrojeno sve vase 3 podskupine, jbt prosao sam svijet, ukljucujuci i Balkan gore i dole, losijih ljudi na svijetu od vas u BIH vidio nisam, neka su vam Bog, Allah i svi sveci na pomoci, ali bojim se da vam pomoci nema.
Lopino.... Proglasi dan žalosti.
Ako smo iole normalna drzava ili to zelimo biti, u citavoj drzavi se treba dan zalosti proglasiti
@Breaking Bad ...trebao bi se i dan zalosti proglasiti 11. jula,a evo vec 25 godina proslo,a ratni zlocinci koji su pocinili genocid se i dalje velicaju.
Tragedija je mogla biti sprijecena, da se organizovano krenulo u kontrolu svih vikendica. Znaci od osam sati uvece, pa do dva sata ujutru, samo jedno policijsko vozilo je moglo obici desetine, pa i stotine vikendica. A svaka policijska stanica zna ko gdje zivi, i koje su vikendice prazne. Pa vi lupajte minuse, ali ova tragedija se mogla sprijeciti.
glup si
Iskreno saučešće porodicama.Gine nam omladina,odlazi u pečalbu,da nam je sragi Bog na pomoći.Još jednom duboko i iskreno saučešće.
za ovakve tragedije nam treba pametna rijec imama, svestenika i popova a ne da se mijesaju u politiku i huskaju narod i utjeruju u svoje torove... u ovakvim situacijama je rijec razuma, utjehe potreba ali kod na zalost nema takog kalibra medju "religioznim" vodjama a skoluju se ali ipak su promasili zvanje