Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrška Fadilu pišaj po sirotinji Oni su te izabrali
@xXSinBosneXx sto te klix provali
Sto bgt ?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Znam iz provjerenih izvora da je većina ovih radnika pokradala preduzeće iznoseći namirnice iz restorana. Iznošene su paštete, ulje, začini, cijelo pile i tako redom. E sada, kada je sve propalo, dodavši tome i očiti kriminal uprave (koji je nesrazmjerno veći od ovog radničkog, ali lopovluk je lopovluk), treba kao blokirati najprometniju cestu u BiH. Šta su radnici učinili da sačuvaju preduzeće? Zašto su šutili na očiti kriminal nadređenih? Zašto su sami krali firmu?
Kontali, državna firma, nama su plate sigurne!? Sve je to bosanska neradnička bagra, svi smo mi isti, samo su nam imena različita..
sda krtica strikes back
Javnost je upoznata dobro, ali uprkos tome ne cini nista.
pomozi nam ti, svima.. uzmi kanister benzina, polije se i zapali se. pjevacemo ti horski: ti si sada vatra.
🐑 beee 🐑 beee 🐑 beee Novalic za predsednika... beee
MARS JADNICE
Jest dobra ona Guzlata nova sto radi kod Mese kao Konobarica u Cevapari,morat cu je probat Obarit
Objavimo RAT svim političarima!!!
.Radnici na juris svim sredstvima . Zive vas sahranjuje banditska vlast.
eto vidiš bajramoviću kažem ti ja da služite za pranje guze vladi, uklonite se, nestanite, niste potrebni, pa nek sirotinji koju je napravio direktno kaže da joj politizacija neće pomoći
Kome vi stvorite "uvjete" za poslovanje taj ce od gladi umrjet....kriminalci
Ovaj Fadil je beskrajno nesposoban covjek, postavljen na poziciju na kojoj jeste, samo da ne radi nista za poboljsanje zivota bh.gradjana, ali da se svojski trudi da olaksa pljacku raznih javnih preduzeca cime puni dzepove SDA-ovskoj eliti (bivsim robijasima i njihovim potomcima), naravno zapadnohercegovackim kriminalcima i istocnobosanskoj mafiji. Samo se pitam je li ikada razmislio o tome kako ce se kretati BIH nakon sto ga politika ispljune, a ogorceni gradjani docekaju
novalicu unistio si sve sto je bilo ostalo
novalic je u pravu. to nema veze sa politikom kao i sve vezano za ostale propale firme u BiH cije su nekretnine i vrijednosti preko noci pripale ljudima koji isto tako nemaju veze sa politikom. dosta politizacije. politika u BiH je jedina pozitivna stvar i treba postovati ove vrijedne i iskrene ljude kao sto je novalic.
Od izjave će radnici da kupe hranu ili plate račune?
iz koje stranke Fadile su bili direktori zeljezare. narod zna,a ti?