Komentari (230)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar ti nisi u zatvoru ??
Jesi li normalan covjece?
Fadil ga ne vadi
hahahahahahaahahahahah papirnatu hahahahahaha imaš li maramicu papirnatu hahaha
Overdoziran...... DA NISI PREDOZIRAN......
Po kretenu nisi ti zaslužan nego puka sreća i higijena građana, po trbi i ostalim lopovima ko zna a ti si bio uspješan u pljačkama seljačino
Imaš od mene papirnatu potvrdu da si poremećen. Zapravo bestidan i bezobrazan, važno je da se uzima kapom i šakom...
A pregovara se sa WHO da dobijemo i papirnate vakcine.
WHO nam je mogao samo dati potvrdu da smo jedna od najneuspješnijih zemalja u svijetu. Podaci su neumoljivi, treba samo pogledati podatke sa worldometers, ali očito da Novalić živi u paralelnoj stvarnosti. Uskoro će izjaviti da smo bo broju vakcinisanih među najboljim u svijetu.
Hebo te onaj ko te postavi za premijera
Jest, na pocetku kad ste svi bili uprpali. Poslije prvih par mjeseci rasulo.
Zakljucajte ga vise da ga dobro pozelimo.
Zahvaljujuci klixu, Senadu Hadzifejzovicu, N1 i ostalim kvazi slobodnim novinarima smo danas tu gdje smo. Oni su krivci sto su napravili aferu Respiratori i napravili atmosferu da su Bosnjaci lopovi, kriminalci itd.
Otari dupe sa njom seljacino. Unazadio si drzavu za trista godina.
Možeš guzicu obrisati sa tim papirom seljačino
fadil u pokušaju......
Ovaj covjek je alhemicar, on od zlata pravi cisti kamen.