Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Seres Fadile ko i svi sto su srali prije tebe.
Jeste skontali da ovi samo hodaju i da govore rijesti cemo a nisu se pomakli..xD
Oni su nas vec ranije rijesili svih briga a Fadil neka dovrsi...Jebo nas !
Premijeru,vrati nam POSTBANK BH . Toliko smo ulozili u tu banku i da budemo jedina zemlja na svijetu koja nema POSTANSKU BANKU zahvaljujuci agenciji za bankarstvo FBIH na celu sa Baršom.
Prošao je prvi mjesec vladavine SDA Bakire gdje su radna mjesta 1000 po mjesecu je bila obećanja a kod nas više tri puta više izgubilo posao Ebem vam sve
Kome oni mogu pomoćo osim sebi i svojima.nama će pompći tako da povećaju namete a smanje penzije i plate.Sa ovima može biti samo gore nikako bolje. Živi bili pa vidjeli.