Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo suplja prica i nacionalizam a Ekonomija vas nikad nije ni zanimala...
SDA kladionice odbranila tako sto ih je proglasila Bosnjacki nacionalni interes... Bolje i da me chheetnik tuce nego da me SDA brani,
Postaje naporno ovo slusat.. Svako 5-6 mjeseci sve isto
@DYuppie mozetel ikako ratovat.. A da ne izvjestavate nas za svaku sitnicu?
@DYuppie Realno meni se prdi od ovoga.Kajlaju narod kako im se digne.Ali ja vjerujem da narod nije vise toliko glup.Mozda grijesim ali vjerujem.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Oprosti im Fadile što neznaju gdje se nalazi ta linija
Ovo nije cilj neke ekonomije ili boljeg života ili bilo čega drugo. Ovo je samo nastavak četničke i velikosrpske agresije koja nije prestala od 1992. Ovaj nacistički i fašistički san srba datira još od završetka 1 svjestkog rata (a i ranije) kada je hrv i srb podijelile Bosnu između sebe. Ovdje treba tražiti međunarodnu intervenciju i uspostavljanje USA baze ponovo. Ovako više prosto ne ide!
Tako je Vadile i ti nesto pametno da kazes ... slusaj sta Trnka kaze i neces pogrijesiti...
A imal autoputa gdje? Akcize redovne, a cesta nigdje.
@lauferm hahahahhahahahaahah ....... joj ,cara ....... oni da tri put naprave? SDA smradovi koji se vozaju po Titovim cestama. 40 godina kako je Tito umro, oni nisu nista napravili i ti vjerujes u neke puteve. E sto me nasmija....odlican si
Živjela građanska Bosna i Hercegovina. priznata u svojim vjekovnim granicama od koliko država. A entitet priznaje samo seljačina iz Laktaša.
Nego koju stranu u ovim odnosima podrzava Nasa stranka s Kojovicem i Cudickom ? Da li je i dalje Izetbegovic i SDA glavni krivac za stanje u zemlji?
sda = snsd...sve krize unaprijed zajedno sceniraju...a sve za jacanje njihovih pozicija...ko ovi nas brane a oni napadaju...a skrece se paznja s pljacke drzave korupcije nepotizma kupovina diploma i politickih ubistava...a i mala djeca znaju da je BiH nedjeljiva...
Daj sad brzo odgovor Ono specijalci fol skljoc puc talacka kriza
Srbi su vrištali.
Sami ce mo to odrediti i malo poraviti
De nam Novaliću kaži nešto novo
mic po mic RS je sve manje dio BIH ... a šta očekivati od lopova u federaciji nego da brane budžet.
@Musko.ba Ostace od "babovine" samo fildzan .... i propala bolnica na kraju grada :)
imam osjecaj da ce se sad nekad javit gospodin Erdogan i zavrsit ovo.. inestirao u Srbiji da ih moze u ovakvim situacijama uspavat ..a znamo sta to znaci za manji BH entitet
Da ste imali takve stavove od samog pocetka danas bi ovo bila divna zemlja. Ovako, cim ste se u proslosti upustili u bilo kakve dogovore, (a i danas to radite, a ovo je izborna godina) govori svima nama razumnima da ste ISTI. Admine ako ti ne odgovara komentar, izbrisi ga.