Komentari (309)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ovaj čovjek stvarno glup ii bezobrezan? Ko da nas podj.ebava
@fantom slobode kako ti je tetka... yebeš li je još?
takmice se u SDA ko ce vise iritirat narod glupostima, za sada Bakir vodi ali Fadil ga sustize.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Novalicu, jos godinu dana i bye bye ! Pa kuci krpi rupe
Samo ce promjeniti fotelju...
Teska seljacina sa sela kod gradacca !!
FADIL STEČAJNI :) Prije nogo je postao Premijer on je bio stečajni upravnik - i doveden je da FBiH dovede do stečaja. SDA nije šala. Jer narod zna. Druga strana ovog slogana je NAROD JE GLUP - jer narod ne zna.
Stoko , trpi i šuti....
hahah lika, zaduzuje se da ne bi smanjio penzije, pa sirovino jedna kolika ti je plata, i tebi i tim nehljebima oko tebe, a ti fol nasao da pricas o smanjivanju penzija, puj gamad jedna...
koje smo mi ovce... u facu nam se rugaju i provociraju. i u tome se takmiće ko će nam se bolje posrat na glavu, ko će bezobrazniju izjavu dati. i onda se još smiju kad sjednu na prasetinu i janjetinu, i ne mogu ni oni da vjeruju više kolko smo glupi i kolko niko ništa neće da preduzme. Fadile samo šišaj ovce... ovce i jesu za toga
A za penzije nemate zato sto nemate dovoljno zaposlenih...
Nema ko da naplati onolike zaostale poreze i doprinose. Lakse se zaduziti. Pa ista federalna vlada ne placa godinama doprinose za svoje zaposlenike, a stalno se pominju kukavne penzije i penzioneri.
Sta li reis kaze na ovo,ili i dalje bez rezervno podrzava SDA?
A sto bolan ne kupis jeftinije auto, ili vozis ono staro?
Cujte ovo. "Zaduzujemo se kako ne bi smanjivali penzije!" Ako je dizbalans u prilivu para za penzije i sumi koja je potrebna da se penzije podijele na vrijeme, onda zaduzivanje nije pravo rjesenje. Onda se ili penzije moraju smanjiti ili povecati izdvajanje za penzioni budzet! Ako se podizu krediti da bi se pokrila ta rupa, onda ce ta "rupa" biti sve veca i na kraju, u jednom momentu, nece biti uopste penzija.
Prodajte vozni park kupite golfove 2 (mada nezaslužujete ni to) i problem riješen bagro
FADILE šta je sa HRVATSKOM financijskom VERTIKALOM u BIH glede Agrokora ? Osim tebe su tu Bevanda i tvoja zamjenica Milićević, pa kad glatko šroš naših 100 000 KM za snahu Borjaninu što ne bi i 100 milioan za Ivicu ? MA SVE VAS TREBA U MARICU ! Đe je tu LEGITIMITET ?? Čuj BAKIR NIJE POSTAVLJAO USLOV DA SE I BOŠNJAČKI MINISTAR UPOZNA SA FINANCIJAMA DRŽAVE ? http://www.nap.ba/new/vijest.php?id=34731
Nema nista od naseg tipkanja po ovim p.i.z.darijama, hajte stisnite m.u.d.a pa na ulicu da promjenimo nesto. Majku mu, pa i u svijetu se narod suprostavlja policiji i vladama, zasto i mi ne bi mogli?????
Nema nista od naseg tipkanja po ovim p.i.z.darijama, hajte stisnite muda pa na ulicu da promjenimo nesto. Majku mu, pa i u svijetu se narod suprostavlja policiji i vladama, zasto i mi ne bi mogli?????
e je.em li ti sve najmilije sto imas. drazi mi je i dodik od ovog djubreta. ne zelim nikom zlo al bih se na nesrecu ovog crva nasmijao
Srbijanci se već deset dana bune na cesti, a vi se nastavite bunit na Klix-u !