Komentari (195)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Normalno da nemaš kad si već sve sakrio. Imao si vremena i više nego što je dovoljno.
@PupanOždrljić Fadil ne zna sakriti nista,vidis da svi znaju da je muljaros☺️
Fadile Bosna je uz tebe
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
pa brate za 10-15 dana si mogao promijeniti 15 mobitela, izbrisati kompletan sistem, da nasi i onako nestrucnjaci u IT (fupa) nikad nista ne nadju. Kada nisu uspjeli da pronadju ubicu Lane Bijedic sve vam je jasno
FADILA CEKAJU TE UKP DOMU ZENICA ZATVORENICI CIJE SI NOVCE POKRAO..I ONI SU GRADZAMI OVE ZEMLJE....NEBI VAM U KOZI BIO!
Ostavka
Novaliću koji si ti šupak
Ebemo ti sestru i kcerku lopovcino
LOPOVCINO,TI SI NULA O I CEKAJU VAS SEHIDI DA IM KAZETE STA STE OD DRZAVE RADI SVOJIH BIJEDNIH PARA URADILI I ZA STA SU ZIVOT DALI..BIJEDO,BIJEDO.
Lazovcino lopovska doci ce dan insallah kad ces pjevati kao slavuj..ciju-ciju-tup..Fadile i pravac gdje ti je mjesto KPDOM ZENICA. Zajedno sa ova dva papcica smkrljava sto svojim dolaskom u moj grad. RAZORISE I POKRADOSE SVE!
Vidi frajera hoda bez maske😂😂
A sta ces kriti kad sve vidimo i znamo? 😂
Zao mi je ali konacno sam naputio BIH ...nemogu vise da gledam sta se radi u Bosni.Nebih vise da moja djeca placaju lopovske kradze ili kredite za mmf i ostalo .Pasos cu da unistim i predam zahtjev da ukidam bosansko drzavljanstvo.U Bosnu nevjerujem i neznam vise hocu li ikada ici jer nemogu vise da gledam sta rade DUSMANI svih naroda u BIH.Sram d ih bude ...
Do sada ga je mogao stuci sto puta i karticu isjeckati na milion komada koliko ste cekali da mu ga uzmete
Jesu ovi vlasi i šokci navalali a pomazu im i Jugobalije. a nema nigdje vijesti; Srpski plaćenik sa Kosova poginuo u Libiji , radi se o srpskom plaćeniku (teroristi) sa Kosova Aleksi Duriću.
Da je sreće da imamo sigurnosnu agenciju kako treba, uzeli bi oni od njega telefon 15 dana prije nego je afera sa respiratorima i otkrivena, a i agencija je trebala otkriti aferu RESPIRATORI, a ne novinarka. Samo prave predstavu za javnost kao da nešto rade.
Koji su mu uzeli, sužbeni ili privatni ?
"...sad je najbitnije da se istrazi sta su nam to Arapi poklonili?Najbolje ili najlosije respiratore...to je najteza dilema koja stoji pred Tuziteljstvom.Ako kazu da su respiratori (po ocjeni dr.Suljevica)smetlje,ucinice dipl.skandal,a ako kazu da su respiratori OK,valja postupak obustaviti.Dakle dramaticno..."
ma smijesno je ovo sve,lakrdija