Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ništa ne mijenjati,sve nam cvrkuće,ne prekidaj zabavu,
na pitanje novinara otkud njegovoj kcerki zgrada od 8 miliona ? kaze fadil : ,, nema ona zgradu ona je samo imalac papira ,, da nisam cuo to ja bi i dan danas mislio da se zgrade u dzepu nose kao kljucevi . fadile hvala ti i oprosti mi fadile na neznanju . Allah te cuvo tako dobrog i plementog . Aleluja
Veoma uspjesna vlada sto najbolje pokazuje da je za 4 godine mandata federaciju napustilo vise od 150.000 osoba, a u ovoj godini njihovog tehnickog mandata zvanicno jos oko 100.000 osoba nema. Reforme su samo na papiru, a u stvarnom stanju samo se jos vise nagomilalo uposlenih u institucije i javni sektor npr za 3 mjeseca ove godine oko 3500 novih u javni sektor, reformatorski nema sta. Znaju li oni sta je reforma?
osjedio u zadnje vrijeme nas fadil beg . broji pare koje je mukom zaradio ... pa se zbuni ..... pa onda ponovo. muke su to teske ...ko ne zna. zato fadil i drzi narod daleko od para . puno para puno sijedih dlaka.
Zaboravio je narod već kako je tvoja ljepotica i mezimica prodavala zgradu za 5 miliona KM... Ima se, može se...
@citamotuA323 Jes, jes, i njegova kćerkica je isto tako evropskog kalibra, 21 godina i vlasnica zgrade, koja je "sve po zakonu" u stilu Brankovića, privatizirana na sumnjiv način, a onda prodana na još sumnjiviji, da se obrnu pare. Kako da ne, svi ste vi pametni i uspješni samo je narod glup. Ljubimo vas tako pametne...
ja kada vidim frljavog fadila i njegove siskice na celu odmah se uvatim za novcanik da vidim je li na svom mjestu
upiši komentar
Vlada dobro radi, treba da nastavi dalje!
Nismo ni mislili da ce biti promijena!