Komentari (267)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebaju nam vakcine da bise vakcinisali.. kralju tebe treba u udjbenike!!!
Naravno svaka njegova izjava se problematizira i izvlači iz konteksta i to vec duže vrijeme.On je samo konstatovao sto je i tacno da ne mozemo krenuti u taj proces dok ne nabavimo vakcine sta je tu pogresno i glupo?
Izjava dostojna Grunfa ahahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Zbog ovakvih debila narod puno bolje živi, u zapadnoj Evropi i širom svijeta. Samo nastavite tako dok ne ostanu samo uhljebi i njihove porodice.
Aha toliko los da su danima redovi za pasoše u Sarajevu.Narod gladan.Naravno svaka njegova izjava se problematizira i izvlači iz konteksta i to vec duže vrijeme.On je samo konstatovao sto je i tacno da ne mozemo krenuti u taj proces dok ne nabavimo vakcine sta je tu pogresno i glupo?
Beg naš lijepi
Sve je dobro dok ne progovori😷.Kad progovori majkemi bude mi ga žao.Koja netakticnost,nepoznavanje,koji intelekt....ko nam "gaće "kroji...strašno!!!!
Ne mogu da vjerujem ko je nama premijer....
Trebate donijeti odluku da se svim građanima,koji su išli u Srbiju ili Hrvatsku na vakcinaciju,refundiraju putni troškove...I sve te ljude registrovati kod porodičnih ljekara,da se ima uvid ko je vakcinisan..Hajde uradite bilo šta..kako treba..Vakcine sada ne kupujte..bit će dovoljno sadake.
Onda ste se kako ti kazes ipak trebali igrati drzave
prvo nam.treba pravna drzava pa da za 10 000 000,00 km da robijas jedno 15 god bez prava na uslovno pustanje
opet to nije fer, ljudi zbog 100-200k KM po petaka leze.
Pametan čovjek, sve je rekao..prvo hop pa onda skočiti.....
Tipican primjer fotomorgane od koje boluje SDA kadar.Prividja im se EU, vakcine i time lazu narod, no kradja i podmetanja su realnost.Mars bando.
a haj ubij se stoko bez trunke stida
Najprije trebamo da se vakcinisemo da bi bili vakcinisani 😂😂😂 kakva si ti budala fadile, a jos vece budale glasaju za takve kao sto si ti
...bo te otac imbecilu!
strasan lik
debilu jedan, pa kupi ih vise,jel ti crtati treba!?!?!?
Debilčina.
Prodaj bofl robu iz robnih rezervi dok nije propala, izbaci uhljebe iz Gacka koji su napunili rezerve, i kupi vakcine, još ti.ostane koja marka
Prodaj bofl robu iz robnih rezervi dok nije propala zatvori direkciju izbaci uhljebe gatačke i kupi vakcine