Komentari (433)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zar nisi u Tvorza, ili te je Bake izvadio . Sramota za Bih
Hoce opet seebrenu malimu da uposle
Nesto naglo poskupio sputnik govorili ste da je 9 eura sad odjednom 17
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Protiv ovog covjeka se vodi sudski postupak a on i dalje u ministarskoj fotelji. E zakona i drzave do q...
"Niko neće primiti vakcinu, samo će biti smanjen broj vakcinisanih.., - Novalić 😅
Prvo, šta je sa parama koje uplačene prije tri mjeseca. Zašto sada 17€ kada je bilo ranije oko 10 - 11Eura. Opet neka pljačka? Neko će debelo, debelo da odgovara za ovolike žrtve pandemije. Uopšte, osobo NN ne shvačate šta vas čeka za neki dan.
MOLIM gospodina najboljeg i najpostenijeg premijera Fadila Novalica da ODMAH, nakon sto bude OSLOBODJEN svih optuzbi o nepostojecoj zloupotrebi nabavke ispravnih respiratora TUZI sve medije ukljucujuci i Klix, zbog laznog i tendecioznog izvjestavanja kao i sve odgovorne u tuzilastvu koji su montirali ovu politicku aferu iako su svi znali da nema kriminalnih radnji u toj nabavci. Novac od dobijene presude Novalic da uplati nezbrinitoj djeci i udruzenju novinara da ih edukuju za svoj posao.
Molimo da se ti RBiH2 odmah izvineš prvo sam sebi pa ostalima koji nisu blente iz SDA!
Pa ljudi dokle vise ovog idiota . Nekk dan 15€ bila nabavna cijena. Sad 17. Druge drzave placaju 17 za dvije doze. Nas nasi jbu , mi nesta na Dodika lajemo. Ovi „nasi“ su 100% gori. Fuuuuuuj
nemoj fadile molim te ....ako vec moras naruci.preko udruzenja golubara...
Nek to dogovore dzafer i ljiljan sa lavorom.
Imal barem 5 ojera za mog bOkira
Ništa bez Fadila , a sude mu gamad
I šta ako pošto je finansijski slom siguran u jednoj po jednoj pa u svim djelatnostima bude puno gladnih da nemogneš ni sendvič pronijeti ulicom a da ti ne otmu gladni a pošto nemaš ni za režije država ti pomogne tako što ti da kolektivni smještaj i tako redom i to sve zbog toga što je bio isti ili manji broj umrlih bez virusa i sa virusom i najednom u istoriji svijeta sve bolesti nestale i ova preuzela.
"Zaključo" je Novalić svima u dupe !!!!
Niti kažem da virus ima niti da nema, ali nekako razmišljam šta ako se maske nastave nositi i poslije vakcine, šta ako moraš nositi ausvajs gdje god kreneš, šta ako svakih 6 mjeseci moraš primati vakcinu da obnoviš ausvajs.
Pazi , N. Govno nabavlja vakcine e od njega ne bi ni bonbonu a kamoli vakcinu ... Fuj
Sputnik v košta manje od 10 dolara
u zatvor trebaju ovi što dobivaju po hiljadu lajkova,to su male curice od KOS službe a KLIX javno glasilo te iste službe.Nikad zampatite nikad ,dok čujete paljbu sa Ljubina groba BiHa neće šapatom pasti .Meni je sve lakše što vas ima više.Biće - biće za male piliće.
Mojne ti Novalicu vise nista nabavljati Bgt eto, dovoljno si zaliva drzavu za respiratore! Ako ti kazes da su 17€, onda im je stvarna cijena ne veca od 5€!🤬