Komentari (225)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HA HA HA HA CUJ IZJAVE MNOGO SMO ULOZILI U PUTEVE ALI TO SE NE VIDI TO KRALJU EBO SVE SVOJE KO JE GLASO ZA TEBE I TEBI SLICNE
1. Rekao je komunikacije tu ne spada samo putevi 2. Nije niko za njega ni glasao on je postavljen preko parlamenta Slazem se da je debilna izjava al i ti nisi bas bistar
@TesanjPower Vidim tebi bistrina udarila u glavu providi se ko pepeljara
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
"Mnogo smo ulozili, ali ne vidi se". xD Dajte da ga nominujemo za Nobela za ekonomiju, da svijet vidi da i mi djogu za trku imamo...
Ovaj je PREMIJER ili kako se već vabi na nekim PREPARATIMA.... Njegova izjava je i NAMA JE BOLJE ALI TO NE OSJETIMO...Koji marke , što reko Izet Fazlinović, DORAT....
Normalno da se ne vidi kada su pokrali. Otišle pare po privatnim računima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Od danas gas do daske.Ako vas zaustave drotovi za prekoračenje brzine.Reci te da se vozite autoputem samo se nevidi.Imate dokaz iz ministarstva.
Novalić: Mnogo smo uložili u puteve, ali to se ne vidi na pravi način, pošto su ulozi pokradeni i nestali iz BiH.
E, Novaliću, prekini sa glupostima, ako za Boga znaš i nosi se više u PM. Pa narod se nadavo para za puteve vodovode i šta više ne, ali su tvoji politički gangsteri sve razgrabili, a puteva i dalje nema niti će ih biti, sa tobom i Terzićem, sigurno je.
Fadileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
PA KONJU RUPA DO RUPE,NIŠTA NE VALJA I TI KAŽEŠ NEŠTO! VJEROVATNO MISLIS DA SI DOBRO ASFALTIRAO OKUĆNICU! KONJOKRADICO!
Frajer razrok. Od jedne ceste vidi dvije i cudi se kako drugi nevide sto i on. Jbo ga onaj ko mu dade glas
Sta ovaj uzima, Novalicu mjenjaj dilera podvalio ti je. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.
Nama nije ni potrebna državna aviokompanija........ CITAM I NEVJERUJEM.
Nije nam potrebna. To su kompanije koje se ne mogu takmiciti sa svjetskim kompanijama i samo nam gutaju pare. Razvijanje aerodroma je puno lakse i profitabilnije, osim toga cijelo drustvo osjeca korist od toga. Samo vidi Tuzlu!
@iNtuitive - Zbog toga i zavisimo od drugih hoćemo li biti povezani s bilo kojim gradom ili državom u svijetu. Kod nas se slavi kad WizzAir odluči dodati neku novu liniju. Da nije dijaspore, zbog koje postoje određene linije, aerodrom(e) bismo komotno mogli zatvoriti jer ni oni ne bi bili rentabilni.
Koji ti je vise Fadilaga
Fadil opet potvrdio, da su samo ljudska glupost i svemir beskonacni, iako se za svemir ne zna, ali se za Fadila da naslutiti
Nakon ove "Nama nije ni potrebna državna aviokompanija...", sljedeća će biti "Nama ne trebaju ni (auto)putevi. Ulagat ćemo u automehaničarske radnje, da zarađujemo na silnim popravkama od rupa i uništenih cesta, vjerovatno od turizma koji se razvija sam od sebe, kad se turisti uspiju probiti. A tek što će početi zarađivati pogrebna društva, jer nigdje nemamo ni zaštitnih ograda, to će se razviti u posebnu granu privrede."
A kako ćemo vidjeti moj fadile ko je ULAGAO u zemlju kuda će put ići pa će desetostruko zaraditi, da si nam javio možda bi i VIDJELI.
Normalno da ste ulozili u fiktivne fakture i eksproporaciju harlovina koje ste vi kupovali po 1 km pa prodavali drzavi za 1000 km/m2 , ne moze vama amerika bit , vi bi jebali majku i americi i japanu i FED-u i monetarnom fondu i wall streetu i ecb-u i sorosu i toyoti i samsungu i kineskoj razvojnoj banci i egiptu i piramidama i Opec-u i kralji abdulahu sve bi vi to unistili i razjebali , mercedes bi u zeljezo izrezali
A na koji način će se vidjeti kako treba kako ste vi uložili u puteve, iz koje perspektive? One dva metra pod zemljom? Jer nas još samo tamo možete poslati.
Sta si bolan ti ulozio.Varalice,nicija nije do zore gorila.