Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji glup naslov. Pa nakon izbora se bira nova vlast. Nije BiH SDA, da samo familija vlada.
Pa sjasi vise kako vi politicari mozete tako, znajuci da vas svi mrze, pa ako ne mozes nigdje izaci iz audija ibkuce hwbo te taj zivot. Pa kakve vise reforme i put pa dokle cw te vise lagati.
vi imate nesto ne budi smjesan vise sramotis se
i imas privatnu firmu koja posluje sa drzvanim gdje si im ti sef ?
treba krenuti u odlucnu borbu protiv drzavnih mafijasko papanskih uhljeba...dok nisu sve protjerali iz drzave sto valja...
Sta ovaj prica? Htjeli hladni uvest porez dodatni firmama kroz dividende od 10% - cime bi ukupno opteretio firme na 30% i prica o rasterecivanju? Ne mazj oci nikome Novalicu, nije narod glup!