Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasjeo Novalic sa svojim jevrejskim gazdama
Ne dajte da vas namame jer gosti gledaju sta njima ide u prilog, a ne sto vas vole
Jesu li ponijeli vazelin?
Kako ćemo ga tek mi primiti...
--- Gosti iz Svjetske banke su čestitali na usvajanju zakona o akcizama i o PIO I odmah anstuplia ekonomska stabilizacija ? Kako će anstupiti stabilizacija AKO SU AKCIZE NA POSEBNOM RAČUNU, a ništa se ne gradi niti će ove godine ?? HAhahahahahhahahahahaha. Stabilizuje se propali PIO MIO ko da je sarajevska berza koju je opuhao jednom zauvijek mali Fahro :))
Jel Fadil pocastio goste esencijalnim namijernicima, je li nakitio Jelku?!
Seoska varalica i kriminalac Fadil Novalić nastavlja da nas zadužuje. Fadile, još malo do izbora, a onda te čeka tvorza u Zenici. P.S. Ponesi sapuna sa sobom.
Samo u slucaju da sbb ispusi na izborima...Gusinjac ne izlazi iza Bokirovog slica,ko fol opozicija a sve za SDA glasa