Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi sami sebi ne možete pomoći, a kamoli nekom drugom
Iskreno, moje mišljenje je da je najbolje rješenje uvesti potpuni karantin na 21dan, nema ni na balkon izaći. Jer čim raste broj zaraženih u RS-u, i mi u Federaciji smo pod rizikom.
Hocete pustiti da Fikret i njima nabavi respiratore?
Hvala prije svega gradjanima koji su poslusni i pametni!
Higijena u tom entitetu nije na zadovoljavajućem nivou. Čestitke federalnom dijelu Bosne i Hercegovine, prije svega stanovništvu na samodisciplini...a svakako da i rs treba pomoći i to je dio naše lijepe Bosne i Hercegovine
Fadileee jesi li naucio maskicu staviti
😂😂😂😂😂😂😂😂👍😂😂😂😂😂
Dodiku je vaistinu potrebna pomoć oko nabavke helikoptera. Ko zna, možda se i to može riješiti preko kakvog malinjaka...
Hahahaaaahaaa,ja šege
Jedno veliko bravo za Novalica,svakako trebamo pomoci i RS-u.
@Koupitaselamimo...je sl li to ti Fadile
novalicu kojem ba sigurosnom...znaci podrzavas dokazanu kupovinu diplome za stranackog direktora policije...a svugdje u civilizaciji je kupovina diplome tesko krivicno djelo prevare...
KAKO CES POMOCI MAGARCE JEDAN KAD SU GRANICE ZA IZRAZITO ZARAZENOM SRBIJOM SIROM OTVORENE I ZARAZENE IZBJEGLICE ULAZE U GENOCID IZ SRBIJE I DJABA POLICIJSKI SAT, DJABA LUKACEVA MILICIJA SA DUGIM CIJEVIMA, DJABA SVE, SUMADIJSKI SOJ VIRUSA ULAZI U GENOCID I INFICIRA GA. ZATO TREBA IZVRSITI AMPUTACIJU I ZATVORITI GRANICE SA SRBIJIM. NIKAKVO TU SPRICANJE RUSKOM VODOM NE POMAZE.
@gooUser1585288611 A NISU LI ONO RUSI SPRICALI KLINIKU U BLUCI I ONA SAD CENTAR ZARAZE? I SAD BI COVIC DA RUSI IDU SPRICATI U U MOSTAR, PORED OS BIH I SPRICA KOJE OS BIH TAKODJER IMA KAO I RUSI?
@gooUser1585288611 MEDJUTIM OVO ZA FBIH, JA MISLIM DA JE TU VISE DO DISCIPLINE GRADJANA NEGO DO DJELOVANJA VLADE. NIJE TAJNA DA BOSNJO PO DISCIPLINI U SKANDINAVIJI JE U RANGU SKANDINAVACA.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Daj im registratore...
Povecati naknade zlatnim ljiljanima Miliciji dati po milju maraka Zdravstvu jos po milju maraka A ja dati i srebrnim i bronzanim poicijskim znackama po milju Ostale usmeno pohvaliti Ahahaaaaa
Smijeniti Novalića, Čerkeza i Solaka cim prije! Istraziti respiratore i strpati ih u Zenicu za pranje novca! Bitno je da kapa a narod nek' crkne.