Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koga lažu? Nas ili svoje državu? Meni izgleda da peru lovu kroz “projekte” , jer dobri rezultati se ne vide.
Ujedinjeno Kraljevstvo ulože milione funti u PROPALI projekat REFORME !!! SDA se RASPADA !!!
Fodil najveći facijaner poslije Davida Backhama !!
Živi zid na slici he he
Englezi useru sto dotaknu pa su nam.takve su nam i reforme. Placaju kvazi strucnjake ala Zlatko Hurtic i ekipa
Thank you 🤥
Dok je kasa bila kraljevska znalo se u penny koliko je potrošeno, vidi sad plebejske priče, milione potrošili. Usred najvažnije opštine i dalje bar petoro uhljebljenih igraju s tobom ping pong po šalterima kad treba neki dokument izvaditi.
britanija ima 1000 svojih problema i nerazumijem zasto bi iko u bih ulagao. napravili su nas bogaljima pa sad uzvracaju svoju ljubav sa parama.
Ovom je neko stavio drogu u heroin...
Gdje su ti milioni?
To li je ta tajna veza koja "šuti i muti" - Ferguson ... inače prijatelj Mladena Ivanića "britanskog studenta" ... a prijateljuje Ferguson i s mnogim drugim / koji mogu biti od koristi / Britanci su dobri i s Vučićem dovoljno je pomenuti sastanak Vučića i direktora MI6 prije par dana. https://www.danas.rs/politika/vucic-sa-direktorom-mi6/
P išam se i na vas,gdje ste bili kad je najpotrebnije,još nam niste ni vize ukinuli,kao da smo neka Afrička zemlja
Ja bi više volio da vi niste 90-ih bili jedni od vodećih zagovornika embarga na uvoz oružja ARBiH, nego sve te vaše sadakali milione.
svaka Vam čast sir
Ovo je onaj prdonja sto bi dijaspori od koje zivi uveo porez. Neka samo proba pa ce vidjeti rezultate.