Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukinuti policijski sat skroz! Ako su vam kafane problem zabranite rad kafanama iza 23:00 al ukinuti policijski sat skroz! Nemojte da osjećam kao u je... ratu, dosta mi ga je bilo 4 godine
ali bas pusti ljude da hodaju gdje hoce, eto zatvori kafice sto kazes iza 2300 ali pusti nas da cugam vani do kada hocu ne znam stvarno sta je problem
Vidi mu stola Tito te grebo? Bas ovaj Novalic sramoti nas Bosnjane.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
To Islamska zajednica naredila da se moze teravisat u sto vrecem broju. Samo se vi nakrcajte sve jedno na drugo.. Sebija ceka na vas sa kineskim malina respiratorima i sumljivim dotokom kisika..
fadil zaheban hebač
Glasaj te vi za sda samo tako. Kmetovi mali i jese za fadila
Kako se situacija smiruje kada još uvijek broj smrtnih slučajeva od virusa raste? Eno otvorili su navodno bašte kafića, a kad se prodje pored tih istih može se vidjeti kako su krcati i u zatvorenom prostoru. Umjesto da se pridržavaju mjera, kafići opet krcati rade, poslodavce boli uho što će se situacija opet pogoršati, al zato znaju protestovat kada ih se zatvori.
Zlatno govno
Ko ne zna da je sutra policijski od 23,nije ni retardiran
Ja se samo pitam jel ovaj čovjek mirno spava...
Nikakve veze s mozgom nema ovo što rade. Štimaju brojke kako im paše da bi onda uvodili mjere, ili ukidali. Ovo sada rade zbog ramazana, a čim prođe ide opet od 21h.
On ko lafo radi na laptopu a laptop ugasen, seljak ne zna ga ni upaliti, a ne nesto uraditi.
Kako te vise nije sramota bilo gdje se pojaviti i bilo sta izjaviti.Gad pravi
Gleaj Foodila😇
Fadile vrati pare od respiratora.
Ne zuri nigdje boli te djon, kao da tebe te zabrane i dotiču. Sit gladnom ne vjeruje
Draga nasa malina hahaaaa
Sranja i države gdje je ovaj jos na slobodu! Samarajte ovaj narod kad je fukara teska!
Polako, jadan ne bio... polako.