Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da sam zensko momentalno bih prestao slaviti 8. mart..
Jebes praznik zena u drzavi gdje ta ista zena dobije otkaz na poslu kad ostane trudna.
Fadile socijalisto, povećaj naknade porodiljama.
haha,haha mos mislit
Fadile Novaliču, gnjido jedna, ti koji dolaziš iz realnog sektora u kojem žene tretiraju kao zadnje živuće biće na ovoj planeti. Fadile mnogo bi bolje bilo da svojom čestitkom ne ponižavaš žene, majke naše, a koje samo zato što su prirodm dane da budu i majke su potlačene u sistemu iz kojeg ti dolaziš. Čak si to potvrdio i svojom vlašću kao Premijer nije ništa nije promijenio poloćaj žene i majke u našem društvu.
Sto reko Djordje Balasevic: Nemoj nas ti braniti, brigom ces nas sahraniti
Nemoj molim te Fadile tako iznenada da se pojavljuješ. Hoćeš da nas sve srce prekine?
Boga ti (ako vjeruješ Novaliću), nemoj meni čestitati! Tvoju čestitku ne primam!
Mislim da je ovo još jedna od provokacija koja vrijeđa Srbe i Republiku Srpsku - čuj, Dan žena??? Sve je ovo meni sumnjivo.
Počeli političari ko ona raja što čeka ponoć da čestita Bajram... Znatel' vi gospodine Novaliću, koji je danas datum ? Mogli ste im isto tako čestitati i 9-og...
Pa sutra je praznik, ne radi se po drzavnim firmama. Zene odu kuci ranije, a muski za njima... Nema sutra kad cestitat....
Ne samo ti Novalicu. Nemoj ti da nam cestitas.
kad pomislim da je ovaj ispao iz p**** neke žene....
"Mama always said life is like a box of chocolates" - čuveni citat Mr. Novalića tj. Mr. Forrest Gump-a
mrsko mi je ponovo pisati....vidi komentar na dodinu cestitku...
Poyy zenska sirotinjo zeli vam vas fadil