Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima 3 kcerke sta mislis kad se to pouda pa kad zetovi pocnu krast sa njim iz budzeta
onda Fadile nemoj krast :(
tebi ne dozvoljavam ni guzicu da mi obrises, a kamo li da mi cestitas bilo sta
Moj otac je umro za mene, onog trenutka kada sam poslagao kockice i shvatio gdje me je natjerao da zivim, ostanem 92 i sa kim. Fasisti, teroristi,isprdci stvorili ste sebi utociste u sred evrope, neka ste. Ali svemu dodje kraj pa i vama... ovo nije drzava ovo je logor kakav svijet nije vidio od II svj.rata.
Da trebamo čuvati našu BiH a ne dovesti je na ivicu propasti kao što to Fadile radiš ti
Svako od nas ima komšiju SDA-ovca, kockaste glave, sa džipom u garaži i najboljom fasadom na kući. Pitate li se od kuda njemu novac. Ukrali su od nas narode...Dozovite se, krajnje je vrijeme da ih na izborima pomnožimo sa nulom.
Tako je Fadile Novalicu! Sve cestitke!!! Ima mnogo onih koji nazalost nisu svjesni da mi danas imamo drzavu Bosnu i Hercegovinu i umjesto da o njoj pricaju sve najbolje, jer je njihova, oni se ponasaju neotesano, glupo i primitivno, glede drzave.
Da treba je cuvati a ne krasti i bogatiti se.Ja kako vidim ova Bosna samo vama daje a meni uzima sve vise i vise.
BiH jesmo naslijedili od predaka, zato je i krčmite, pustošite, trošite i materijalno koristite jer nije nastala na vašem trudu, znoju, krvi, zalaganjem i sl.. Ti i takvi poput tebe ne trebate ni izgovarati BiH svojim smrdljivim i neopranim ustima puna mržnje i zlobe.
Formirati ANK ( ASOCIJACIJA NEZAVISNIH KLIXOVACA) da promijenimo ovo stanje. Vidim ima nas i previse
Rece licemjer pa osta ziv... pa ako je iko unistava, unistese je takvi kao ti...
jesmo je uhelacili poslije tita, koda smo naograisali.
Joj mojne o dugovima samo boga ti...
Moj Fadile...nema snage, niti naprijed dok se ne riješimo vas....uhljeba i kriminalaca na čelu
Fadi(B)leeee...