Komentari (272)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Saoska varalica kokosar
Najgori premijer u historiji drzave
Podnesi ostavku
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Samo jedan mjesec kada građani ne bi platili struju, privrednici PDV i doprinose na platu, kao vid bunta prema Vladi i ostalim državnim aparatima, vidjeli bi kako onda Vlada radi u ime građana. Ne treba štrajk, ne treba protesti na ulicama, samo zavrni pipe, jer mi kreditiramo njihovo postojanje.
Oni bi ti tad smislili novi rat zapamti, a to ti je gore od ovog postojeceg stanja. Najgore od svega sto mi imamo dvije opcije, da biramo izmedju dva zla. Radim rintam cijeli mjesec da za svoju marku zaradjenu hranim jos i uhljeba. Ybm li vam majku vise hocete li da vas pocnemo razapinjat po trgovima!!!!
Moj ZUMBULE nije tebi sto ce narod ici u Lukavicu da kupuje jeste da je malo dalje ali i sada se isplati ici u u RS u nabavku svega i svacega .Tebe brine sto ti pdv ode i neces imati sta krasti za sebe i Izetbegovice.Moj ZUMBULE trehnut ce te kao staru krusku samo dok te jos iskoriste i ostat ces sam kao vuk na kijametu.
Njemu ide u prilog veće cijene svega. PDV od 17% nije isti iznos na 20 i 50. A PDV koristi za plate buđetlijama.
Ne glumi sad drzavu Faja...lose ti stoji😂🤣
Ne seri vise krimosu nesposobni
Ne seri ve krimosu nesposobni
Tri top komentara po klix-u,Najgori premijer u historiji drzave,Saoska varalica kokosar,Podnesi ostavku,Ako su ovo idiotski top komentari,kakva je tek publika?
Taj samo misli jako će opljačkati u svoju korist, jebe, se njemu za narod a narod i jeste ovca dokazali smo to
Ja sam mislio da su cijene slobodne u kapitalzimu.
to je jedna nistarija od covjeka ,hostapler MRSSS
mene stid djece mi....
idemo svakako jer je jeftinije...glupko mali
Koga ste izabrali vratit ce vas fadil na tvornicke postavke hahah
Sad vjerujem da je ovaj završio specijalnu školu kao učenik generacije.
a nisi to prije primijetio dovoljno ga je vidjeti
Meni ne treba hljeb niti vakcine samo cu da jedem hurme
Evo ja od sad po hljeb maksuz odoh u Lukavicu.