Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Halo u zatvoru je tip, podignuta optuznica. Ma jok, to je ok, to nije bitno. On je ministar. Ova drzava ne bi bila sranje da nema ovakvih politickih otpadaka i diletanata koji se sprdaju sa sistemom i narodom. Zavrsit ce se zatvor u IS-u, bit ce mjesta za jos kojeg kandidata, ministra, politicara. Kada sitna buranija krsi zakon, to je kriminal. Kada ovakvi òvnari krse zakon, to se zove politika.
Ovo je Bosna i Hercegovina za ovo smo se borili ,glasali,podrzavali i huskali stid me gdje zivim Sjeme vam se zaturilo BANDO
Kriminalna drzava takvi nam ministri i trebaju. SDA od predsjednika do portira. SDP isti. Lagumi, Hadzici, ama 90%. Najpostenija i najcasnija je DF. Nisam glasao ovaj put ni za koga al sljedeci put cu glasat i vec znam za koga. Cuj iz zatvora za ministra. Dobro ministra u zatvor al ovaj cirkus niji bio otkad je gavran pocrnio!
Ma ja.sve stalo u drzavi od kada je on u pritvoru.a nemogu mu naci zamjenu.nema u Bih nikoga tako sposobnog.
Nismo bolje ni zaslužili
Nevjerovatna drzava.moram ovo prevesti na njemacki pa da se dive njemci uspjesnoj drzavi.da vide i oni kako funkcionira pravna drzava.a ne kao kod njih.
da nije smijesno,bilo bih zalosno..
ima : "s fakulteta na posao", a ima i : "iz zatvora u fotelju"
nema druze s fakulteta na poso iz struke, ima s faklulteta na biro, na benzinsku pumpu, autopraonicu itd.
@pikac eih sad ... ti bi izvoljev'o ... imaš pos'o, hoćeš i plaću ...
policija republike srpske uhapsila zmaja od sipova....bit ce belaja :)