Mustafa Mujezinović
0
"Novac MMF-a pomoći će entitetima"
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo sam htio javiti mujezinoviću da je Torabi od 7.11. u Sarajevu, molim te ako gdje vidiš brankovića povedi i njega
Javni dug srbije u 2009 godini iznosio je oko 20,5 milijardi eura.Kako je privreda srbije u prilično lošem stanju, veliki sistemi rade na principu zastarjelih tehnologija, prosječna plata je jedna od najnižih u regionu, srbija nema prihoda od turizma kao hrvatska, strane investicije ih uglavnom zaobilaze zbog sindroma kosova, tako da je srbija u lošem položaju gotovo kao i bosna.
tihić je prema sirotinji milostiv i samilosan,dodiče pomoz bog vam dao,čoviću hvaljeni tvoji lopovluci za vjeke vjekova bili
LAKO JE UZETI KREDIT I RECI DA CE GODINA ZAVRSITI POZITIVNO. ALI TO JE PRICA ZA OVCE. NE GODINA NECE ZAVRSITI POZITIVNO ; VEC NEGATIVNO JER JE KREDIT DUGGGGGGGGGGGGGGGGGG KOJI SE MORA VRACATI. MUJEZINOVICU JESI TI ZAVRSIO EKONOMIJU ILI BAJKE?
Odron. neka oni grade svoj SADAKISTAN ili ti BiHahahaha.
...pa sar nije kemo koza-ric nekoji dan izjavio da pih nece povlaciti ovaj kredit jerbo u trezorima ima dosta love za prezivit...da nije hare povuk\'o ulog...?!
Treba napraviti pozitivnu bilancu kod izvoz/uvoz-a. Treba manje strane robe a vise domace.
Treba i ovih 1 milijardu eura vratiti i ne zaduzivati se vise. MMF je ko mafija.Da vidite kako se na zapadu bune sto se se zaduzili kod njih.
Najgore od svega je sto Mujezinovic i dalje najverovatnije ostaje kao premjer Federacije BiH. Naime, kako sam nacuo postoji tajni sporazum izmedju SDP-a i SDA prema kojim SDA dobiva mjesto premijera u Federaciji, a SDP u kantonima u kojem budu formirali vlast tj imali potrebnu vecinu.
Znali se koliko je Srbija duzna ako je Bosna samo 1 milijardu eura?
Poređenja radi kakve smo mi budale u bosni. Zaduženost Hrvatske trenutno iznosi oko 20 milijardi eura, a zaduženost bosne i hercegovine do ovog kredita mmf-a iznosila je 2 milijarde maraka. Pa sada gledajte da je bosna ipak živjela od svoje privrede kakve takve. Ta bosanska privreda( proizvodni sektor) na sve moguće načine se guši od strane uvoznih lobija i domaćih potkupljenih političara za koje mi uporno glasamo.Ovaj novac od mmf-a ide u javnu potrošnju odnosno jednostavnije biće potrošen, odnosno puknuće ko bič. Kredite moraju vraćati svi građani bih bez obzira na nacionalnu pripadnost odnosno bosanska fukara koja se samo svađa a moderan i pametan svijet živi. Kupujemo sve strano zato što se u bosni slabo šta proizvodi, Jer kome bi stranci odnosno civilizovana evropa prodavala voje proizvode ako ne zemljama istočne nerazvijene evrope. Zato nema stranih investicija povoljnih kredita i svega ostalog
Vjenčali se Haso i Fata. Prvu bračnu noć kaže Fata Hasi: - Moram ti nešto priznat’, al’ obećaj da se nećeš ljutit’! - Važi – obeća Haso. - Znaš onog komšiju Muju? - Da. - E, pa on je meni uzeo nevinost prije desetak dana. - Što se žališ, meni je uzeo mistriju i fanglu lani pa još uvijek ne vraća.
heheheheh e Bosnje, pa kada smanjite drzavu onda nemas izbora ili sledi bombardovanje...reci ce da vas bombarduju zbog ljudsikih prava mozda zbog Roma...samo veliki mogu da se odupru sta mislite sto su pozurili da priznaju sve republike a znali su da ce biti rata...previse ste vi glupi da bi ukapirali sada kada se RS odcijepi sto je neminovnost svidjalo se to vama ili ne..mi cemo zajedno sa Srbijom imatiu bar 8 - 9 milona gradjana...ipak je to ozbiljnija cifra i sto je najvaznije imacemo jedinstvo sutra kada bi neko napao RS fakticki je napao i BiH ali vi bi se radovali irekli pobiji sve isto tako kada bi vas neko tamanio nikome u RS ne bi bilo zao takva drzava odgovara ovima sto ih pominjete gdje nema jedinstva niti ga moze biti jer nema slucaja u svijetu da jednu federalnu drzavu sto BiH prakticno jeste cine dve jedinice jedna je muslimanska-hriscanska i druga hriscanska to je u startu osudjeno na propast
kad li ce vec pustiti FEDERACIJU da BANKROTIRA ??? zive vec 16 godina od donacija, oni u srpskoj bar dobiju ono sto zarade ..
Da da, doobra ova dva komentara iznad...Sto bi rek\'o Paja ...dok drugi ye&u ..ti se Muradife samo kupaj