Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Porodice sele uglavnom u Njemacku...koga ce savjetovati kad ode narod???
Krajnji domet ove Vlade Kantona Sarajevo su provale i nebuloze Nase stranke, Konakovicevo ganjanje vjestica i totalni nedostatak javnih radova.
ovaj je pravi garib
Konacno neko da utrefi sustinu!!!
Gleda kroz onaj crtež kao kroz staklo. Nikad mi nije jasno što se ministrima i predsjednicima daju tehnički crteži. Naravno osim el Baketu , on je ipak stari bauštelac
@DexterTZ , tehnički crtež mora biti tačan i jasno razumljiv svakom učesniku u tehničkom procesu , pa i onom namjanje osposobljenom. Znam da tehnički crteži moraju biti jasni i tačni ali ja aludiram na to da su stvarno neobrazovani.