Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zar nam nije dosta primitivizma i stjupidnosti koja vri kao gejziri na Islandu iz postojeci vlasti. Ko si ti bosanac da dovodis u pitanje takve naucne i kulturne velicine? Sta si ti postigao u zivotu?Ko si ti da dovodis u pitanje morale takvih ljudi? KolIko sam upoznat Nasa Stranka nije osnovana da bude izvor zarade nego da pokrene Nasu zemlju. Mogu samo da zakljucim kako se pojedinim gradjanima Nase Bosne i Hercegovine svidjaju krojaci budjeta koji \"platno\" kroje tako da se pare koje privrednici i gradjani placaju putem poreza i PDV-a slivaju u njihove djepove. Samo tako ljudi ali bidite jos aktivniji. Naprijed Nasa Stranka
za ovog bosanca: zar mislis da treba imati iskustva u reorganizaciji budzeta na nacin na koji imaju postojeci pljačkasi?! Pa ova stranka insistira na struci. A koji to dobar strucnjak ne moze napraviti dobar budzet?! Pametan si cudo jedno! Eto izaberi ponovo lopove tako da ti ga oni reorganizuju jer imaju iskustva ?!!!!
Bravo Nasa Stranka. Svaka cast.
kompletan projekat je sadrzan u dvije rijeci- reorganizacija budzeta. ko ce to da uradi? na koji nacin? iskustvo u reorganizaciji budzeta? bolje da ste nasi stranci cutili jedno 3 godine poslije registracije stranke pa onda izasli pred gradjane..
smijesno je to sto u cijelom textu nema niti jednog imena ,ko su ti ljudi?jel imaju imena ti u stranci,bar jedno?
Hmmmmmm... Kao da sam našao svoju stranku. Svaka riječ je na pravom mjestu! Moja POTPUNA podrška.