Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve su ovo podvale pa ovo je smiješno, u ovoj BiH se sve može što je u svijetu nenormalno!
Vlada KS opet na djelu hahah jao jao sto me ne cude ovakve stvari vise, od ovih Lijanovicevih nmz nista drugo ni ocekivati nego da slijede stope svog velikog sefa gdje stignes za sebe zadrzi
ovo sto radi vlada ks je pravi cirkus postavi svoje ljude u preduzece pa tuzi svog ministra...lud zbunjen nenormalan
Opet vlada SK na djelu, uništavaju sve što se uništiti može, sramota.
Imaju moju podršku, smeće treba zgaziti
Sve lopovluk gdje god se okrenes...ovo samo ostro kazniti !! Ovaj Boljitkov ministar sigurno naucio od stranackog vode kako se hapa po preduzecima..
opet vlada ks ima umjesane ruke u sve ovo!!!
i onda kazemo tuzilastvo nista ne radi a milijardu predmeta imaju svi sve tuze a i ovi se iz tuzilastva snalaze procentualno ;)