Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da će imati kandidata za člana predsjedništva da ga izglasamo
Ljudi iz cijele hrvatske odlaze na zapad trbuhom za kruhom a ovi uhljebi misle da ce neko da se vrati u posavske vukoyebine. To je isto kao i traziti da se ovi iz istocne bosne napuste sarajevo i vrate se u svoje vukoyebine
Bolje bi bilo da pravite "Blokove"od sljake i gradite kuce sa njima.Posavina je vec odavno mrtav kraj..Djeci mozete pokazati na karti da vide dje provedoste mladost,a ratna generacija moze ocekivati poslednji zvuk lopate..
Lično podržavam svaku stranku koji misli i djeluje za BiH kao cijelinu bez entiteta i kantona.... bravo
Ništa normalnije nema od toga da se BiH organizuje po ekonomsko-geografskim regijama, samo što to zaštitnicima svojih pozicija i vlastitih džepova, a pod parolom nacionalnih interesa, ne pada na pamet.
Podrska svima koji su protiv fasista i koji vole BiH. Covic je najvise stete nanio svom narodu bas kao i ostala fasisticka kopilad u ostale 2 konfesije
šaka Hrvata a tolko stranaka...
Cuj Hrvatski Blok a nigdje Hercegovaca. E nece moci...
Hrvati nista manje nisu stradali u Zenici, Kaknju, Varesu, Sutjesci.. nego u Posavini
lazes ko pas
Glupan nastavlja bulazniti:))
Kad se hrvatski blok napravi u RS, Bosnje odobravaju, a hrvatski blok u FBIH odmah negodovanje, zasto pitam se?
Ridjobradi im naredio kako ce da razmisljaju..
Negoduju samo shkutori iz ercegovine
Posavci su najbolji ljudi
zalažemo se za bih u kojoj ćemo na osnovu glasova povratnika hrvata uvaliti u skupštinu doboja, a što da ne i u koji upravni odbor. u tom cilju, pričaćemo besmislene bajke, kao što je ova o bih od četiri regije, jer kad nam metnu mikrofon pod nos nešto moramo reći a sa ekonomijom ili nečim drugim konkretnim veze nemamo.
Jel' ovo kopija polaroid slike?
Dobro ste se sjetili nakon 28 godina ! A sad kod Čovića u hrvatski narodni sabor koji jedini LEGITIMNO skrbi za Hrvate ! Na polovici teritorije BiH !
Hoće prava u Republici Srpskoj bez Republike Srpske.. :)))) Teško,ujaci,teško..