Komentari (529)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mali smrdo ima prenose
pa zasto svi srbi idu da zive i rade tamo gdje se upotrebljava latinica...zasto ne idu da zarade gdje je cirilica prioritet...jedino znaju tamo ici ako treba maznut kakvu ikonu...
pa najslicnije pismo originalnoj bosancici je cirilica sta ocekujemo od drugih ako i sami dajemo ime skoli po osudjenom fasisti !?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
500 komentara samo zbog ćirilice pa stvarno ste vrhunski licemjeri. Koga boli patka kako tko piše osim bolesnih umova.
Bosančica*
četo ko četo, svaki je isti
Drasko eo opet ce me blokirati kao kad sam pre dodiku i covicu karao keve,jepo te face tv koja te prima cetniku jedan mamu ti hebem u prkno.
To je bosancica.
Cirilica je bila u BIH i bez rs-a i nikada nije ni smetala. Ispravno je da na npr. svakoj saobracajnoj tabli pise i latinica i cirlica, i to i u Livnu i u Trebinju. Populisti potenciraju izmisljeni problem. Svi koji nastoje podjeliti traze razlike, svi koji zele BIH kao drzavu svih gradana, zele integrisati.
Mali govnar se kurci dok ne dobije po nosu
Ćirilica nikog nije ubila. Ako će skupljati poene samo na ovome, to je možda i pametno.
Vuk dlaku Mijenja ali ćud nikad. Donedavno si mogao slobodno Sarajevom da se šetaš i ljudi su te srdačno pozdravljali, mogao si i na Kosovo da odeš, kao i u CG a sad samo do Beograda i nazad. Ali šta ćeš to je tvoja Politika i neka ostane tako. Sad znamo skim imamo posla.
Cuo sam da ce i saobracani znak STOP prevesti na cirilicu....hhahaha ja glupana.
Koliko god Драшко "pozitivan" bio, ne može nikom da nametne pismo kojim će pisati. Ćirilica je stvarno kul i poštujem to pismo jer je pismo vezano za istoriju Srpskog naroda ali tako znam da ćirilica na svjetskom nivou ne igra nikakvu ulogu, osim Rusije koja ništa ne predstavlja u ovom svijetu jer je zatucana kao i Balkan. Uredu da piše naziv firme kako latinicom tako i ćirilicom ali čovječe ne možeš natjerati nekog ako neće wtf.
A jel ti ne smeta sto MORAS pisati arapskim brojevima ?! Alternativa???
Podsjećamo, Stanivukovićev potez da na posao u Gradsku upravu dođe autobusom mnogi su nazvali populizmom uzevši u obzir da on živi u luksuznoj vili. Stanivuković je njihove tvrdnje opravdao isti dan kad se s posla vratio skupocjenim terencom čija se vrijednost procjenjuje na više od 70 hiljada eura
@gooUser1608634903 Nego sta prilagoditi gdje se zivi.. Ima Srbija bujrum...Jeli treba u federaciji sam latinicu?Ja bi i jedno i drugo da uci se pa ko hoce neka uci sta odgovara..A cirilica nigdje ti na zapadu netreba..
Ma ja to je ona prica da sav narod nebitno koje vjere nacije a nonstop prvo srbi vjera majka srbija genocid nema..eh moj momak..
Kad ne može ekonomija može ćirilica